با سلام و درود،
ابداعات و بوجود آوردن تکنیکهای کونگ فو توآ بوسیله ی استاد میرزایی همیشه تابع شرایطی بود که قبلا به آنها اشاره کرده ام. ولی اینجا می خواهم به این مسئله تاکید کنم که ابداع تکنیکها بیکباره انجام نمی شد بلکه ساخت آن مرحله به مرحله پیش میرفت و طی دوره ها و زمان های مختلف تکامل پیدا میکرد و این تکامل پا به پای مطالعه ی استاد و پیشرفت فیزیکی شاگردانش انجام میگرفت. برای مثال خطوط آناتاوا، اتادو، سوتو و سامسامایه روزهای اولی که استاد آموزش دادند به این شکل نبودند که در حال حاضر هستند. این تکنیکها در طی دورانهای مختلف بوسیله استاد فرق کرده و تکمیل شده اند. البته در آینده درباره این موضوع با مدارک بیشتر صحبت خواهیم داشت.
این پیشگفتار را به این منظور آوردم که ذهن شما را نسبت به جوابی که به سوال شما میدهم آماده کرده باشم.
قبل از هر چیز "آناتاوا ی سبز" درسته و آناتاوا ی قهوه ایی نادرست.
"آناتاوا ی سبز" خلق شد که جایگزین آناتاوا ی معمولی شود. یعنی اینکه همان "آناتاوا" است اما بصورت پیشرفته و تکامل یافته. هدف یارومه این بود که کسانی که از هشت قسمت ابتدایی توآ (هفت خط به اضافه وستا مایانا) عبور کردند، آناتاوا را باید بصورت پیشرفته انجام دهند. برای همین آنرا "آناتاوا ی سبز" نامیدند. ولی مشکل از آنجا آغاز شد که یادگیری و انجام دورانها و قدرت گیری آن احتیاج به تمرینات منفرد بسیاری دارد.
ابتدا من آموزش این تکنیک را در حضور یارومه به سری سوم شالبندان شروع کردم ولی متاسفانه فرصت فقط برای محور اول آن شد نه بیشتر. تنها کسی که کل تکنیک آناتاوا ی سبز را بعد از من میداند، البته بصورت تئوری نه کامل استاد بابک توسلی هستند که من با ایشان بطور فشرده در این رابطه کار کرده ام، ولی قدرت گیریها و دوران ها هنوز جا نیافتاده.