• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام )
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام )

باسخ‌به: اوتایمی 12 years, 8 months ago #2377

قبول داشتن یا نداشتن من اینجا مورد بحث نیست، من فقط خواستم که مراسم را توضیح بدهم.
در ضمن نیت و سمبل این مراسم مهم است، ما میتونیم طوری این مراسم را بجا بیاوریم که بدون خراش روی پوست انجام شود.
Last Edit: 12 years, 8 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Jamshid, Assar, hamid, pedram, rezatoa, ابراهیم, مهدی صعودی

باسخ‌به: اوتایمی 12 years, 8 months ago #2379

با سلام
استاد واقعا شرمنده عزر خواهی میکنم بابت اشتباهی که کردم
اصلاح میکنم مصطفی دهقانیان
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: اوتایمی 12 years, 8 months ago #2416

• Assar
  • Administrator
Kamran Geraminejad در جواب دوست عزیز ابراهیم باید بگویم در همان دوران هم خون را در اوتایمی روی خون یکدیگر می ریختند و بدین ترتیب پیمان برادری می بستند و مسائل بهداشتی رعایت میشد و محل بریدگی باهم تماس پیدا نمی کرد .
این مطالب را همراه ما کامران عزیز در فیس بوک گذشته اند

این مطلب (اوتایمی) در فیس بوک جهان تن و روان به اشتراک گذشته شده است

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 8 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Jamshid, ابراهیم, حمید بروجنی

مراسم ادای احترام به استاد هنگام ورود او به معبد 12 years, 7 months ago #3272

از آنجاییکه مانند همه چیز های دیگر این رسم هم فراموش و در نتیجه تغییر یافته ، ازدوستان ، استادان و همراهان گرامی خواهشمندم شرح دهند در معبد شما هنگامی که همراهان از پیش در آنجا حضور دارند و استادی وارد می شود مراسم احترام به او چگونه انجام می گیرد؟

مراسمی که من می شناسم بدین شکل است : یکی از همراهان (ارشد) بلند اعلام کامیسما کرده و با دست بسوی استاد اشاره می کند . همه هر جا که هستند بسوی استاد بحالت کامیسما ایستاده. سپس همراه ارشد می گوید کونگ درای - بایارومه- توآ

با درود خدمت استاد جلیل زاده گرامی - اگر وقت داشته و برای یک شکل شدن این مراسم نیز توضیحی بدهند ، بسیار سپاسگزار خواهم شد . توآ
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
Last Edit: 12 years, 7 months ago by Farshid Javdan. Reason: اضافه نمودن مطلب و تصحیح املایی

باسخ‌به: مراسم ادای احترام به استاد هنگام ورود او به معبد 12 years, 7 months ago #3273

ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ،
ﻓﺮﺷﯿﺪ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺳﺆﺍﻝ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﺮﺩﯼ ﺳﭙﺎﺳﮕﺰﺍﺭﻡ .
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻣﺸﻐﻠﻪ ﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺗﻮﺍﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﻭ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ . ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﺑﻤﺮﺍﺗﺐ ﺑﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﻭ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﻓﺮﺩ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﺗﻮﺍﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺍﻗﻒ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺟﻤﻊ ﺗﻮﺍﮐﺎﺭﺍﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺎﺷﺪ . ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﻣﻪ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﮐﻼﺱ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮐﻼﺱ ﺟﻤﻌﯽ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﮐﺎﺭﻫﺎ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﻮﺩ ، (ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺎﮔﻔﺘﻦ "ﺟﯿﻨﺠﺎﯼ" ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻌﺒﺪ ﯾﺎ ﮐﻼﺱ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ) . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺭﺷﺪﺗﺮﻥ ﻓﺮﺩ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﺩ ﺑﻪ ﺳﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺳﺘﻬﺎ ﺑﻄﺮﻓﯿﻦ ﺑﺎ ﺁﻭﺍﺯﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﺪ "ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﮐﺎ - ﯾﺎﺭﻭﻣﻪ" ﺳﭙﺲ ﺗﻤﺎﻡ ﮐﻼﺱ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﺍﺩﺍﯼ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﻨﺪ "ﺗﻮﺍ" .
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﭘﺎﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﮐﺎﻣﯿﺴﻤﺎ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ .
Last Edit: 12 years, 7 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, mohsen baoosi, Jamshid, Assar, ahmad, hamid, pedram, rezatoa, SAEED, ruholah soleimany...

باسخ‌به: مراسم ادای احترام به استاد هنگام ورود او به معبد 12 years, 7 months ago #3284

در اطراف من که کونگ فو ایقدر قنی نیست
و وقتی که استاد وارد میشه شاگرد ارشد فرمان رو به استاد رو اعلام می کنه و پس آن فرمان کا میسما ودر پاسخ به آن شاگردای دیگه پاسخ توآ میدن.

این چیزایی هم که اینجا مطرح شد اگه اشتباه نکنم فکر کنم یه بار دیدم.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, hamid, حمید بروجنی
Time to create page: 0.37 seconds