• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9458

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد عزیز

با عرض معذرت یک سوال داشتم امیدوارم که مزاحم نباشم

استا در کامنتهای گذشته فرمودید که هیچ اعتقادی به نیروی ماوراالطبیعه ندارید درسته اینطور فهمیدم یا نه بعد حدود اعتقاد این این نیرو را می توانید مشخص کنید می توانید توجیهم کنید کلام شما را نفهمیدم حقیقتا در ذهنم مانده

البته اگه حال دارید جواب بدید اصراری نیست
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9459

حسین گرامی در آن کامنت عرض کردم من به هر قدرتی که از حیطه توانایی های بشر خارج باشد اعتقادی ندارم ، یعنی هر موضوعی که از منطق بدور باشد نمی پذیرم .
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9460

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عطار عزيز و گرامي ، درود بر شما
مسلما هيچ عقل سليمي اين را نمي پذيرد و فكر نكنم بنده يا هيچيك از همراهان به اين امر راضي بشوند.در خواست خود حقير اين بود كه كساني كه حقيقتا مايلند در اين مبارزه شركت كنند و در ترويج كونگ فوتواي حقيقي نقشي داشته باشند وجوان هستند يا مثل ما از بيماري رنج نمي برندو شرايط بدني خوبي دارند و قبلا هم تا خط هفت كاركرده اند يا خطوط پايين تر، بيايند مطابق برنامه سايت و گام به گام تكنيكها را فراگرفته و امتحان بدهند و زماني كه از طرف كانون تأييد شدند در شهر خودشان اقدام به آموزش رايگان همان اصول به علاقمندان بكنند.فكر كنم هدف اين سايت و در نهايت استاد جليل زاده و خود حضرتعالي هم همين است، اگر درست متوجه نشدم لطفا راهنمايي كنيد.فقط به اين شكل است كه مي توان در مدت زمان كمي تعداد زيادي را به حركت واداشت.چون آنگونه كه حقير متوجه شدم استاد جليل زاده هم فرموده اند كه هر كس بايد يك مرحله را امتحان بدهد و وقتي قبول شد وارد مرحله ديگر مي شود.فرمايش استاد هم كاملا صحيح است كه تا كسي از مراحل عبور نكرده و تكنيكش يكدست نشده نبايد تمام مراحل را از قبل ببيند.اگر حقير فرمايش شما و استاد جليل زاده عزيز را درست متوجه شده ام بفرماييد در غيراين صورت ما را راهنمايي كنيد. هدف حقير و فكر كنم هدف همراهاني كه در طي اين مدت افتخار اشنايي با ايشان را پيدا كرده ام جز اين نيست، حال اگر در مسير اشتباهي وجود دارد شما اصلاح بفرماييد. راه تويي، راهبرو رهنما تويي. اينجا كه كسي صحبت طلسم و اين مسائل نكرد.حال يك همراهي سؤالي به ذهنش مي رسد و مطرح مي كند و طبق فرموده حضرتعالي طرح سؤال اشكال ندارد.بنده نوعي بسيار كوچكتر از انم كه بخواهم به شما استاد گرامي يا استاد بزرگ جليل زاده عزيز راه نشان بدهيم. ما هر فكري كه به ذهنمان مي رسد مطرح مي كنيم و اگر شما آن ايده راپسنديديد دستور و نحوه اجرايي شدنش را صادر فرماييد. بهر حال ما از هر جهت آماده خدمتيم.بنده از قبل هم عرض كردم كه هرگز درپي مسادل تكنيكي به شخصه براي خودم نيستم و نفع خاصي هم جستجو نمي كنم، هدف فقط و فقط خدمت است.در تهران و در محل سكونت حقير اگر كانون بخواهد استادي را به آنجا اعزام كند با كمال ميل آمادگي هر گونه كمكي را دارم . اگر مطالب از طرف حقير يا ديگر دوستان بد بيان شده و موجب ايجاد سوء تفاهم گرديده شما به بزرگي خودتان عفو كنيد. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9461

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد جليل زاده بزرگ و گرامي درود بر شما
در اينجا حكم حكم شماست و هر فرماني كه شما بدهيدو در راستاي اين مبارزه و پيشرفت كار باشد بنده از طرف خودم به شما قول صد در صد مي دهم و مي دانم كه اكثر همراهان با بنده هم قولند.اگر بحثي در رابطه با مسائل ماوراء مطرح شده فقط و فقط جهت مزيد آگاهي همراهان بوده است و بس. شما بفرماييد كه ما چه بكنيم. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9462

جناب آریا فرمایش شما کاملا درست و صحیح است و من و دوستانم در این سایت بر چنین امری پافشاری میکنیم و امیدوارم که به نتیجه برسیم .
البته فکر می کنم تا اندازه ای موفق بوده ایم ، همانطور که می دانید راه های طی شده قبلی نه فقط نتیجه نداده بلکه به مشکلات و هدر رفتن نیروها هم افزوده .
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9463

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد گرامي جناب جليل زاده عزيز درود بر شما
بنده به اين نتيجه رسيده ام كه اينجا بايد سكان در دست شما باشد.زيرا بنده به حقانيت كار شما ايمان دارم و معتقدم كه تنها راه نجات كانگ فوتوا از اينهمه نابساماني اين است كه اين كار با جلوداري شما و استادان ديگر سايت به همان روشي كه صلاح مي دانيد انجام بشود.بنابراين شايد در مواردي( مثل بحث ماوراء و مانند اينها ) حتي با حضرتعالي همعقيده هم نباشم ، اما اينها مسائلي نيستند كه به كليت كار بخواهد لطمه وارد كند. پس بايد دست در دست يكديگر بگذاريم تا ان شاء الله اين هدف بزرگ براورده شود.براي اينكه شما شايسته ترين فرد براي اين كار هستيد و بحث مسائل رواني نه الان لازم است و نه فعلا كمكي به انجام كار مي كند.بنابراين شما فقط امر كنيد. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, Patrizia, اکبر, anattawa
Time to create page: 0.33 seconds