• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: کی یتو 9 years, 10 months ago #9520

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر استاد عصار عزیز
در رابطه با ذن تا اینجا من متوجه شدم دو نوع ذن داریم
1- ذن ثابت با استاتیک
2- ذن متحرک با دینامیک
درست است استاد عزیز؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا , pedram

توآ،تاوا یا تائو؟؟؟؟؟ 9 years, 10 months ago #9521

• اصغر خاوری
  • Fresh Boarder
  • یک درد ویکی درمان پسندد
باسلام وعرض ادب خدت اساتید و همراهان گرامی وباکسب اجازه از تمامی شمادوستان من در چندین جا که درمورد کلمه (توآ) جستوکردم وخواندم به معناهای مختلف برخورد کردم و به لهجه های مختلف نیز برخوردم مانند:(توآ به معنای بیا تو یاداخل شو یا خطاب بکسی که بیا بطرف من ) ( تاوا ، استناد به مباحثه استاد گرامی آقای جلیلزاده که ایشان گفتند جناب یرومه خودشون تاوا تلفظ میکردند و به معنای انشاء تن وروان معنی میگردد اگر اشتباه نکنم) و دیگری هم تاو یا تائو که بمعنای طبیعت حقیقت وخداست. میخواستم بدانم که کدامش درست است وما کدامش رو بگیم تائو ، توآ یا تاوا
متشکرم

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9522

با درود،
حسین گرامی در این مکان تا زمانیکه احترام به یکدیگر و به آداب و رسوم هم رعایت شود و نوشته ها بصورت توهین و تهمت و افترا نباشد هیچ منعی برای عنوان کردن آنها نیست بنابراین شما می‌توانید هرگونه اندیشه ای که به آن معتقد هستید بیان کنید و آسوده باشید.
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9523

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
آناتواي عزيزدرود بر شما
يكي از دردهاي پيري فراموشي است. تند تند مشق نوشتيم تا فراموش نكنيم. در عوض حالا چند روز استراحت مي كنيم تا از محضر شما عزيزان فيض ببريم.موفق باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9524

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
حسين عزيز درود بر شما
عجالتا اين يك فقره را شما دقت كنيد.دوست عزيز ذن مربوط به شرق و غرب نمي شود.يعني ارتباطي به فلسفه ندارد.مطالبي كه بنده نقل كردم بطور مستقيم سخنان خود يارومه بود.پس اينجا شا بايد يك فرق بگذاريد بين انديشه يارومه با خود حقير.چون بنا بود از كتاب ذن يارومه نقل و بررسي شود. يارومه هم به صراحت بيان كرده اند كه نظرشان چيست.بنابراين بحث اصلي با يارومه است.اين را حتما در نظر داشته باشيد.بعدشم، قرار نشد دو باره كلي گويي كنيم. شما الان در همين مطلب چقدر موضوع را عنوان كرده ايد دقت كنيد:
استاد آریای عزیز خواهشم از شما اینه که مباحث را خوب دقت بفرمایید مو به مو مباحث را دنبال کنید به نظر بنده نوع نگرش به این مباحث مایه دردسر شده است اگر از حضرتعالی و بقیه همراهان خواستم به مساله ای رجوع کنید دریغ نکنید خواه آن مباحث از مباحث معرفت شناسی باشد یا مباحث فلسفی حالا که وارد این وادی شدید (البته خودتان خواستید بنده ضرورت نمی دیدم و سر بسته می خواستم از روش دیگری حل شود ولی گویا فهمیدن مسائل به این شکلی که باعث سر درگمی است که بگویم هم اندیشه هست و هم نیست علم نیست ربطی به اعتقادت ندارد آنوقت تصور ما این باشد که آزاد اندیشیم که در تفکر ما در ذن ربطی به اعتقادات نباشد حال چگونه است که هم اندیشه است و مذهب هم یک اندیشه و هم اندیشه نباشد بنده در برداشت خودم به آقای عصار گفتم بسته به اندیشه ای نیست نه اندیشه مذهبی نه بودایی و نه غیره و غیره هر چه هست و نیست همه را دارد و ندارد یعنی علمی به عنوان برنفراشته پس خود آگاهی ما این است جریان اندیشه ما در هر زمان با هر اندیشه ای بدون محدودیت بی رنگ این ذن ماست این تفکر ماست این اندیشه ماست حال چگونه است که مذهب اندیشه نیست خوب ما ذن را مقید به اندیشه نکردیم ولی مذهب که اندیشه است حال چگونه ذن اندیشه است و نیست و حال آنکه مذهب اندیشه است بعد بگویم ذن ربطی به مذهب ندارد بلکه چیز تجربه شده است این میطلبه مباحث منطق و مباحث معرفت شناسی را یکی خوب مسلط باشه تجربیات اخلاقیات فطریات و ... را بداند)
اينها صد تا مطلب در يك مطلبه كه بايد هر كدام جدا جدا بررسي بشود. در ضمن نظرات در كتاب ذن دو نوع است دقت كنيد هم نظرات يارومه است و هم انديشمندان ذن خارجي. اما بازهم عرض مي كنم ربط يبه فلسفه غر بو شرق ندارد.و در آخر اينكه عزيزم ما ذن اسلامي نداريم. شما را بخدا دوباره حرف گر بخود ايي بخدايي رسي و اين مسائل را پيش نكشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9525

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر اریای عزیز
یک نکته را خدمت شما عرض کنم ماتریکس بر اساس عقاید بودایی فیلم شده نه عقاید شمنیسم
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا
Time to create page: 0.33 seconds