• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9544

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درود بر شما
از اينكه لوله تفنگ را مستقيم به سمت حقيرگرفته ايد ممنونم.
همراه عزيزو گرامي من ، در اينكه غايت فعاليت بشر براي لذت است شكي نيست.پس ما همگي به سمت چيزي كشيده مي شويم كه از آن لذت مي بريم. اينجا فقط شما يك فرقي بين اين لذت با موضوع ذن بگذار.
پدرام جان ، يارومه يا هر استاد ديگري مي گويد: در مكتب ذن ( دقت كن درمكتب ذن) فكر كردن به اين مسائل باعث مي شود كه شما به هدفي كه داري نرسي. حال هر كس در زندگي شخصي خودش مختار است هر طور كه بخواهد زندگي كند و فكر كند.ببين عزيز، مثلا كسي كه مي خواهد روحاني بشود ديگر نمي تواند لب كارون بخواند، پس يك سري الزاماتي را بايد رعايت كند. همين. وگرنه در اين دنيا و يا در اين زندگي اگر خوب دقت كني هيچ چيزي ارزش دل بستن را ندارد. در ضمن اگر شما با مسئله اي سروكار داري كه فكر كردن به آن موجب ازار شما مي شود، همانطور كه خودت گفتي،پس باز اينجا حرف يارومه را ناخواسته تأييد كردي، يعني بايد خودت را از شر آن فكر يا انديشه خلاص كني، مگر اينكه جزو كساني باشي كه دوست داري رياضت بكشي و يا به دليل خودت را در رنج و عذاب قرار بدهي. متاسفانه خيلي از مطالب را نمي شود اينجا باز كرد.
در باره يارومه و اينكه ايا ايشان تغيير عقيده داده اند يا خير؟ اين مطلبي است كه بايد خودشان پاسخ بدهند و ما نمي توانيم از طرف ايشان مطلبي را بيان كنيم كه بعدا نتوانيم ان را تبيين كنيم..يك مورد خيلي جالب اتفاقا يادم افتاد بد نيست شما هم بشنوي.اقاي شعبان طاووسي كابوك، هيپنوتيور معروف، قبل از انقلاب كتابي نوشت به نام روان شناسي هيپنوتيزم. در آن كتاب كلا منكر ماوراء الطبيعه شد. اما بعداز انقلاب زماني كه بنده ايشان را ديدم كم مانده بود دعا نويس بشود.
بله ، انسان هاي عادي در مرور زمان تغييرمي كنند. اما اين مطلب در باره يارومه صدق نمي كند، چون ما او را به نام راهبر ميشناسيم. كسي كه ذن را به عنوان يك مايگاه مطرح مي كند نمي تواند بمررو زمان عقايد خود را تغيير دهد.چون آن نشانه اين است كه اصلا به شناخت نرسيده بوده. عين اين مي ماند كه يك پيامبر زماني بگويد خدا يكي است و چند سال بعد بگويد خدا چند تاست ( البته در مثل مناقشه نيست).
مشكل در اين بحث آن است كه ما جايگه يارومه را مشخص نكرده ايم. اگر يارومه فقط يك ورزشكار بوده و سبكي رزمي بنيان گذاري كرده باشد در آن صورت اين بحثها اصلا ضرورتي ندارد. اما وقتي پاي ذن به وسط مي ايد قضيه چيز ديگري مي شود.زندگي از ديد يك روشن شده ذن نوع ديگري است. مسائل را طور ديگري مي بينند و چيزهايي كه براي من و شما لذت بخش است براي آنها بي اهميت است.
گذشته از همه اينها ، پدرام گرامي من وشما آزاديم به هر چيزي كه عشقمان است فكر كنيم، كسي كه مانع ما نمي شود.بحث از كتاب يارومه بوده، ايشان اين عقيده را دارند. اگر سؤالي است بايد از خود ايشان پرسيده شود. اما اگر نظر بنده را مي خواهي ان چيز ديگري است. من شخصا به شناختي رسيده ام كه اين زندگي را براي خودم قابل تحمل ساخته است. به قول دون خوآن تنها چيزي كه ارزش فكر كردن را دارد مرگ است. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9545

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود براستاد جليل زاده گرامي
بزرگوار ما مرهون و مديون شماييم. پوزش بنده را بپذيريد و عذر تقصير دارم. خدا شما را ساليان سال براي ما حفظ كند . ان شاء الله.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9546

بعضی زمانها برای مشخص کردن واقعیت این دغلکاران مجبوریم که گوشه ای از شخصیت آنها را نشان دهیم . از شخص خوشگوی تصویرها و ویدیوها و نوشته های خیلی خیلی بدتر از این عکس نزد ما دارد ولی بخاطر رعایت شعونات از درج آنها گذشتیم . اما اجازه بدهید که این تصویر که گویای خیلی از چیزهاست بهمین صورت بماند.
سپاس
Last Edit: 9 years, 10 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9547

• آريا
  • Platinum Boarder
جناب آناتوآ اين چه فرمايشي است.
شما دراينجا از علم كلام استفاده كردي و خوشگو را خوش گوشت خطاب كردي ،
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9548

• آريا
  • Platinum Boarder
آناتواي عزيز. به قول خود دون خوآن ، وي براي آموزش به كارلوس كاستاندا مجبور بوده دست در جفنگيات زيادي ببرد.اعتقاد به تناسخ همواره قابل بحث بوده و البته در اسلام كه رد شده است. بنده حقير در اين باره براي خود نظري دارم اما فكر نمي كنم طرح آن در اينجا زياد جالب باشد. منظور من از جمع بندي كلي بود.يا اينكه حداقل حقير اينگونه برداشت كردم. نظر شمابسيار ارزشمند است.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9549

• pedram
  • Platinum Boarder
اساتید سوالی دارم
ایا میشود مبارزه کرد در حالیکه ارام بود؟

اایا میشود مبارزه کرد بدون اینکه درگیر شد؟

ان موقع میتوانیم ارتباطی بین مفهوم ذنی که به دنبال ارامش است با فلسفه کونگ فو توا که طریقت دانایی و مبارزه با مانعان اندیشه است را داشته باشیم.

به نظرم جواب این سوال خیلی مهم است.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, anattawa
Time to create page: 0.36 seconds