• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9562

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درودبر شما
بنده از زماني كه كلاس داري مي كردم عادت كرده بودم هر كدام از همراهانم را بسته به صفتي كه در آنها مي ديدم يا حس مي كردم به اسم ديگري صدا مي كردم.در مورد استاد عصار عزيز كه بنده ايشان را ( عطار ) مي خوانم، علت همان حس است. قبلا خدمتتان عرض كردم درعمرم تملق كسي را نگفته ام. اگر استاد عصار از اين امر ناراحت باشند بنده ديگر به اين اسم صدا نمي كنم. اما فكر نمي كنم اين سئله زياد مهم باشد. جناب مولوي نظر خودش را گفته، بنده معتقدم همين الان كساني را داريم كه صدها مثل عطارنيشابوري بايددر مقابلشان زانو بزنند. به قول خود شما بگذريم.زياد فكرتو به اين چيزا مشغول نكن.در اين دنيا به ما كه جز درد چيزي نرسيده ، دلمان به اين خوش است كه دوستان دانشمندي مثل شما داريم. بعدشم در باره لقب استاد، جناب آناتوا پيشنهاد دادند و البته به حق هم بود. اين القاب كه زياد مهم نيست.مهم اين است كه دلمان با هم باشد و همدل و همراه باشيم. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9564

• اکبر
  • Fresh Boarder
با سلام
اساتید وهمراهان عزیز منظور از زمان عکس العمل حیوانات چیست؟ و آیا این درست است که یارومه کونگ فو توا را درمقابل سبک شائولین، بنیان گذاری کرد وهمچنین به گفته ایشان، تفاوتی که سبک شائولین با کونگ فو توا دارد این است که شائولین براساس حرکات پنج حیوان استوار است اما سبک توآ مبتنی بر انسان است. که شامل 50 درصد حرکات پا و 50 درصد حرکات دست است. پیشاپیش سپاسگزارم از پاسختان.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9565

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا من مشکلی با این داستان ندارم.
اما اگر ما این القاب گذاری را باب کنیم فردا دیگران لقبهایی مثل یارومه یا میرزایی دوم یا .... به خود میدهدند.همین الان شاگردان بعضیها به اصطلاح اساتید
شان لقب جهانبان و حتی یارومه دادند.
از این بابت گقفتم که این سایت تبدبل به دربار مجازی قاجار در دادن القاب نشود.جهت مزاح.

حال جناب اریا اگر میخواهی از سوال من طفره بری بدان من هوشیارم.
مبارزه بدون درگیری......
چطور ممکن است؟
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9566

• آريا
  • Platinum Boarder
همراه عزيز اكبر اقاي گرامي. درود برشما
بنده به سهم خود به سؤال شما پاسخ مي دهم اگر اشتباه بود حتما اساتيد گرامي آن را صالاح خواهند كرد.
منظور از زمان عكس العمل حيوانات، اين معني يك عبارت انگليسي است كه حرف ( ت‌) در توا از اول كلمه ( تايم ) گرفته شده كه به معني زمان است. حرف ( اُ) كه ( O) انگليسي است از از يك كلمه انگليسي است كه درست آن را بخاطر ندارم. و حرف ( A) هم از كلمه ( انيمال ) به معناي حيوان است. اما در اينجا منظور يارومه از حيوان انسان است.( البته برداشت من اين است ) زيرا در فلسفه و منطق به انسان حيوان ناطق هم مي گويند.و به نظر بنده در اينجا منظور يارومه اين بوده كه : اينك زمان حركت انسان هاست .

و اما در باره تفاوت كونگ فوتوا با سبك شائولين، بايدعرض كنم كه اصلا توا ارتباطي به سبك شائولين ندارد.حركات در توا با 80 درصد ضربات پا و 20 در صد دست است. دهقانيان دروغگو اولين كسي بود كه در كتابش به دروغ نوشت 50 به 50 .
كونگ فوتوا مبتني بر انسان است بله.زيرا انسان شاهكار هستي است و شرافتش بيشتر از اين است كه از حيوان تقليد كند. حتي اگر بگوييم در توا خط مار وجود دارد به اين معني نيست كه يارومه از مار تقليد كرده است.بلكه منظور يارومه از مار انرژي دروني است كه آن را در فرم جاي داده است. اين برداشت حقي راست و اساتيد اگر اشتباهي در متن ببينند حتما تذكر خواهند داد.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9567

• آريا
  • Platinum Boarder
پدرام عزيز مي دانم شوخي مي كني، اما يك سؤال، اگر من بخواهم شما را با لقبي صدا كنم ، شما تنها كسي هستي كه مي تواني بگويي كه به اين مطلب اعتراض داري يا خير، با عرض معذرت و اگر سوء تفاهم نشود بايد عرض كنم به ديگران مربوط نيست.( قبلا عذرخواهي كردم). احساس من اين است كه استاد عصارخيلي پرتر از ان هستند كه ما فكر مي كنيم.حالا ايا اين لقب براي كسي دردسري ايجاد مي كند؟ من بنابر احساس خودم ايشان را اينگونه خواندم. يك سالك طريقت دانايي از حرفش بر نمي گردد.حتي اگر سرش را ببرند.عرض كردم اگر استاد عصار فرمودند چشم.اما همراه خو ب و دوست داشتني من، كي گفته كه بايد جواب تمام سوالات شما را من بايد بدهم.يادمه يك شخصي گفت : شير نر مي خواهم و .....!؟ بگذاريد به اين سؤال شما ديگران هم جواب بدهند. جناب آناتوا باز به من خواهد گفت چهار نعل مي تازي.شكار چي جوان، راستي مي داني اصول شكارچي بودن در آيين شمني چند تاست؟ مبارزه بدون درگيري، يك چشمه اش را بروسلي در يكي از فيلمهايش نشان داد.شما كه با بروسلي رفيقي.
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9568

• آريا
  • Platinum Boarder
پدرام جان يك سؤال ديگر هم پرسيده بودي كه چرا از اين سايت نميري؟
چرا بايد بروي، سايتي كه استاد خوش تيپي مثل استاددجليل زاده داره ، سايتي كه استادي مثل جناب عصار داره ، سايتي كه يك شكارچي مثل پدرام داره. سايتي كه يك اناتواي سبز داره و از همه مهمتر سايتي كه يك حسين اقا داره.و سايتي كه يك مهمان ناشناس به نام آريا داره ، و سايتي كه يك عالمه همراه خوب و دلسوز داره ، واقعا چطوري دلت مياد اينجا رو ترك بكني .شاد باشيد.توآ
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.34 seconds