• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9624

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد آریای عزیز

به گمانم بقیه همراهان جناب آناتوای عزیز جناب پدرام عزیز جناب محمد عزیز فکر کنم یا واقعا معنای ذن را می دانند و در مباحثه وارد نمی شوند یا نمی دانند و فقط دارند گوش می دهند عزیزان استاد آریا از نفس افتاد بابا این حرفها برای ما تازگی داره به این راحتیا حالیم نمی شه وارد بحث بشوید شما هم نظر بدهید اگرچه همه ما داریم پیش استا جلیل زاده و جناب عصار و آریای عزیز درس پس می دهیم خواهشا فقط نظارگر نباشید که اگر یک روزی بخواهیم این مطالب مقاله شود و در سایت البته این نظر بنده است گنجانده شود خوب توجه همه عزیزان را می طلبه

بنده دارم روی این پایانامه کار میکنم می خواهم اسمش را هم به این عنوان بزارم نظر شما دوستان چیه

سکولار و بی دینی در کونگ فو توا---------- کونگ فوی سکولار ------------- عرفان سکولاری در کونگ فو------------- سکولاری عرفان در کونگ فو

کدام را بهتر می پسندید خوب اگر این مقاله بشه و در سایت گذاشته بشه می دانید و مستحضر هستید که چقدر برای سایت مفید و چقد از نقشه های شیادان را بر باد میده اما همت عزیزان را می طلبه که با همنظر و همدل بودن دست به دست هم بدیم و این کار را به پایان ببریم

به امید ان روز
بدرود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, آريا , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9625

• حسین
  • Platinum Boarder
استاد آریای عزیز با درود فراوان

چقدر بنده در گمراهی بسر می بردم به فرمایشات شما گوش نمی دادم به کتاب یارومه از روی بی حوصلگی و تیکه به اطلاعات خود و مشکلات زیاد زندگی رجوع نکرده بودم حقا و انصافا وجود شما مایه مباهات است

بنده تازه معنای ذن را فهمیدم حق با شماست خداوند به شما اجر داد و از سر تقصیر کسانی که اندگ بی دینی و سکولار را به استاد میرزایی زدند نبخشد این چیز را که بنده از ذن یافتم را خدمتتان عرض میکنم

با تمرکز این مطالب را یافتم

ذن درک نفس به نفس است آرامش وصف نشدنی است بلکه تجربه نفسانی ورای اندیشه در هر چیزی نه علم است نه فلسفه بلکه تمرکز است فقط و فقط

صفای باطنی است که به راهی منتهی نمی شود وسیله است برای تمرکز بله به هیچ چیز نه معاد نه خدا نهبشر و نه هر چیز دیگری فکر نمی شود

اولش سیاهی است آخرش روشن بینی است که قابل وصف نیست نمی دانیم این روشن بینی چیست واقعیتی که فقط من درکش میکنم قدرت وصفش را به دیگران ندارم
خودشناسی آن از بیرون است در خود ذن نیست یعنی نتیجه اش شناخت است
ذن خود چیزی نیست هیچ و هیچ فقط اینکه به قوای دست پیدا می شود بوسیله همین تمرکز نتیجه این شناخت قوا در جسم مانند تیزی چشم تیزی ذهن

ذن اندیشه سفید در تمرکز که نتیجه آن روشن بینی است
پس واقعیت دارد اما واقعیتش در هنگام نتیجه مشخص می شود نه در خود تمرکز که تمرکز وسیله است برای نتیجه
کوشش من در ذن روشن بینی است واقعا وسیله است نه علم است نه فلسفه و نه هر چیز دیگری فقط و فقط وسیله است واقعا غیر از وسیله هیچ دیگری نمی توانیم بنامیم چون به تفکری پایبند نیست
بله این همان ذن است ذن من ذن تو ذن ما ذن بودا ذن الن واتس و غیره

پس ذن من تجربه من در تمرکز است که نهایتش شناخت نفس است

واقعیت دارد اما واقعیتش از خود تمرکز بیرون آمده نه از اعتقاد و یا دانشی

این ذن فقط تجربه ای است که تا شخص تجربه نکند نمی تواند آن را به دیگران انتقال دهد و نمی تواند از تجربه دیگران آن را بفهمد

و در نهایت ذن سکولاری نیست ربطی به سکولار ندارد مقوله ای است تنها برای خودش وسیله ای است برای تمرکز فقط و فقط و فقط

پاینده باشید استاد فک کنم مطلب روشن شد

درست است یا نه راهنمایی بفرمایید
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9627

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
استاد جلیل زاده بزرگوار
استاد عصار عزیز
دوستان گرامی
به نظر بنده با توجه به اینکه جناب عصار عزیز موضوعی را تعیین کردند ما از اون هدف داریم دور می شویم عزیزان
هر کار تحقیقی پرسه ی مخصوص به خودش را دارد و مطالعه نیز روش خاص خودش را
پدرام عزیز ، جناب اریا و حسین اقا و دوست جدیدیم اکبر اقای عزیز وقتی مطلبی را برای تحقیق انتخاب کردیم در مرحله اول به صورت روزنامه وار مطالعه میکنیم سپس در مرحله دوم به جمله ها توجه کرد و اگر قامض بود و چند معنی چند پهلو داشت دنبال معانی مختلف ان می گردیم و سپس خلاصه برداری و استفاده از رفرناس های معرفی شد و اگر زیاد بود کار فیش برداری
دوستان مگر کار را کنترات برداشتید که سریع وسیر حسسن اقا راه به راه سوال طرح می کند و بنده ی خدا اریای گرامی هم مجبور می شود مثل بلدزر ( دور از جون مزاح است ) جواب بده و تمرین تایپ طولانی کند
دوستان اول بیایم خلاصه های را که از درس برداشت کردیم برای دوستان به نمایش بگذاریم ببینیم ایا چقدر اشتراک نظر نسبت به داریم بعد صفحه به صفح ایراد ها را برطرف کنیم
اریا ی عزیز دوست گرامی مگر شما چقدر انرژی داری این اجر ها را تا طبقه چندم می توانی بندازی بالا عزیز پس صرفجوی انرژی که کمبود ان را داری چه میشود دوست من
این کار شما من را یاد یک لطیفه انداخت
یک فردی می رود استخر می بیند استخر کاشی های زیبایی دارد تعجب می کند با خود فکر می کند این استاد کاشی کار عجب نفسی داشته تونسته اون همه زیر آب تحمل کرده و انجا را کاشی کند
تازه کار
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9628

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
دوست عزیزم اریای عزیز
به عنوان یک کوچکتر یک نصیحت کنم شما را عزیز ( شما به مانند پرند ه ای شدید ) غذا را شکار کرده به همراه خود می اورید و اماده در دهان جوجه ها قرار می دهی عزیز
لطفا از این به بعد فقط رفرنس بده بگذار به مطالعه عادت کنند
این کارت دو مشکل دارد
خود شما هم میدانی این مشکلات چیست
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9629

• حسین
  • Platinum Boarder
استاد عزیز جناب اریا ی گرامی

بعد از فهم ذن این مساله را خاطر نشان کنم دیدگاه فلاسفه غرب در مساله دین و انکار دینی حتی از همین حربها در بی دین کردن مردم مورد استفاده قرار میدادنند اینکه ببنید حتی می شود از این روش ذن بی اعتقاد بود و به آرامش هم رسید این خود یعنی انکار دین در حالی که خودشان میدانند فقط تمرکز است اعتقاد نیست در فرهنک ما هم به این مساله بد نگاه شده و انگ بی اعتقادی میزنند چون تجربه نکردن انگ بی دینی زدند

انشالله عمری باشد درباره دید فرهنگ غرب درباره این مساله به بحث خواهیم نشت که چگونه با اغفال مردم مردم را سکولار کردند مردم را بی دین کردند که در حقیقت ذن فقط و فقط تمرکز است اندیشه تجربه شده است و لاغیر دو روز قبل با هم بحثی خودم در این باره بحث میکردیم و انشاالله اگر قابل باشم اطلاعاتی در این زمینه به همراهان ارائه میکنم

پاینده باشید

درود برهمراهان استاد جلیل بزرگ درود بر عصار بزرگ تبریک به استاد جلیل تبریک به عصار بزرگ تبریک به استا آریای دانشمند تبریک به خودم تبریک به آناتوا تبریک به پدرام تبریک به همه (تکه تبریک برداشت از سریال جهت مزاح )

درود برهمه

سوال 9 years, 10 months ago #9631

• Kamran.sh
  • Junior Boarder
با درود خدمت استاد جليلزاده استاد چهار سلاح كونگ فو رو شامل ركيما ساي كارد چوب تعداد تكنيك و تركيب و عكس العمل سازي شان را بيان بفرماييد و اگر زحمتي نيست اسامي محور اتادو و سوتو رو هم براي بنده بيان بفرماييد و در ضمن اگر وقت شد اموزش سلاح هاي چهار گانه رو در سايت بزاريد با درود خداوند پشت و پناهتان باد با ارزوي سلامتي توآ
Time to create page: 0.37 seconds