حسين عزيز درود بر شما
از لطف شما نسبت به خودم متشكرم. بنده امروز وقت دكتري ديگر داشتم كه حتما بايد مي رفتم و وقتي آخر شب به منزل برگشتم ( حد ود ساعت 11 شب ) ديدم چه غوغايي در سايت به پا شده.من از اولين كامنت شما شروع مي كنم.بعد مطالب مهمي را با شما عزيز در ميان خواهم گذاشت.
در باره تحقيقي كه داريد بنده ناچيز فكر كنم در كامنتي كه آماده كردم و هنوز در سايت نگذاشته ام از قبل به شما پيشنهاد داده ام (اليته اگر نظر بنده را بعنوان يك برادر كوچك بپذيريد) كه بطور كل از اين فكر منصرف بشويد به علت اينكه پرداختن به اين مقوله اطلاعات خيلي زياد و مطالعه فراواني را مي طلبد. بنابراين يا بايد دامنه مطالعه خود را گسترش بدهيد. مثلا حداقل پنجاه شصت كتاب در باره مكتب ذن و دين بودايي و عرفانهاي مختلف مطالعه كنيد يا اينكه حداقل با چند كار شناس مجرب در اين باره مشورت كنيد. بنده كه سوادي ندارم. شما بايد دنبال شاه ماهي ها باشيد.اما اگر مصر هستيد كه اين كار را انجام بدهيدپس بايد دقيقا مشخص كنيد كه در اين پايان نامه چه چيزي را مي خواهيد مطرح كنيد تا برآن اساس به شما اسم پيشنهاد داده شود. مثلا اگر در رابطه با ارتباط ذن و عرفان با كونگ فوتوا مي خواهيد پايان نامه بدهيد ، من پيشنهاد مي كنم اين عنوان را انتخاب كنيد : ( رابطه كونگ فو توا با عرفان يا ذن ) بنابراين اسم پيشنهادي بايد مرتبط به موضوع پايان نامه باشد. مثلا اگر موضوع صرفا عرفان است مي توانيد از اين عنوان استفاده كنيد : ( رابطه كونگ فوتوا با عرفان يا عرفانهاي دروغين ) . موفق باشيد.