محضر استاد عزيزم جناب جليل زاده عزيز
استاد جسارت بنده را ببخشيد چند وقتي است كه مي خواهم مطلبي را خدمتتان عرض كنم اما مدام فكر مي كنم شايد شما نارحت بشويد، ولي چون هدف خدمت است پس سرزنش احتمالي شما را به جان مي خرم. استاد گرامي عرض بنده اين بود كه اگر امكان دارد تصويري كه از خودتان در صفحه اصلي راگذاشته ايد تغيير دهيد. زيرا به نظرحقيرشخصيت واقعي شما را نشان نمي دهد.فكر ميكنم همه همراهان دوست داشته باشند كه شما را در يك حالت بسيار زيبا و پر قدرت همراه با شادابي و نشاط ببينند.همين چند تا عكس كه امروز گذاشته بوديد ديد كه چقدر در روحيه همراهان تأثيرگذاشت.شما اميد نسل حاضر و آينده كونگ فوتوا هستيد. بنده درحدي نيستم كه به شما پيشنهاد بدهم كه چه تصويري بگذاريد اين را بايد كارشناسان هنري نظر بدهند كه در چه حالتي اوج قدرت و صلابت شما بهتر ديده مي شود. اما بعنوان مثال دريكي ازتصاويرتان عكس يارومه را بالا گذاشته ايد و خودتا به الت ذن نشسته ايد و از بالاي عكس يارومه نور فشاني مي شود. اين حالت را حقيرخيلي پسنديدم.و پيشنهاد بعدي بنده ناچيز اين است كه با توجه به عشق شما به يارومه اگر يك تصوير از يارومه هم در صفحه اصلي باشد بد نيست. مثلا يك عكس از شما در سمت راست و تصوير يارومه در سمت ديگر، يا تركيبي از هر دو اميدوارم خاطر حضرتتان را آزرده نساخته باشم.
پرسشي هم دارم و يقين دارم كه شما از اين سؤال من شايد ناراحت شويد، اگر اينگونه بود پس كل كامنت را حذف كنيد.
سؤال بنده اين است كه مدتهاي زيادي است مي خواهم در رابطه با جناب آقاي بابك توسلي با حضرتعالي صحبت كنم اما هر بار تصور مي كنم شايد بخاطر علاقه شما به ايشان طرح اين موضوع درست نباشد. استاد گرامي چرا جناب اقاي توسلي دقيقا در نقطه مقابل شما قرار گرفته است؟
ايشان كه شاگرد شما بودند چرا با دشمنان شما دست درگردن عكس مي اندازند. با مصطفي دهقانيان با حيدر بهرامي نژاد و با خيلي هاي ديگر، همچنين ايشان در كتابشان از مصطفي دهقانيان بعنوان استادي عزيز نام مي برد.و برخلاف توصيه هاي شما نردباني از خط روي سينه نصب كرده است.
شما را بخدا يك موقع از بنده دلگير نشويد اما من تعجب مي كنم كه ايشان درست درنقطه مقابل شما قرار گرفته است. اگر بنده اشتباه مي كنم قبل از اينكه اين كامنت را در ديد همراهان قرار دهيد آن را حذف كنيد و هر سرزنشي خواستيد مستقيم به ايميل حقير بفرستيد با جان و دل پذيرا هستم.
گوش به فرمان شما.آريا. پاينده باشيد.