• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9204

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
محضر استاد عزيزم جناب جليل زاده عزيز
استاد جسارت بنده را ببخشيد چند وقتي است كه مي خواهم مطلبي را خدمتتان عرض كنم اما مدام فكر مي كنم شايد شما نارحت بشويد، ولي چون هدف خدمت است پس سرزنش احتمالي شما را به جان مي خرم. استاد گرامي عرض بنده اين بود كه اگر امكان دارد تصويري كه از خودتان در صفحه اصلي راگذاشته ايد تغيير دهيد. زيرا به نظرحقيرشخصيت واقعي شما را نشان نمي دهد.فكر ميكنم همه همراهان دوست داشته باشند كه شما را در يك حالت بسيار زيبا و پر قدرت همراه با شادابي و نشاط ببينند.همين چند تا عكس كه امروز گذاشته بوديد ديد كه چقدر در روحيه همراهان تأثيرگذاشت.شما اميد نسل حاضر و آينده كونگ فوتوا هستيد. بنده درحدي نيستم كه به شما پيشنهاد بدهم كه چه تصويري بگذاريد اين را بايد كارشناسان هنري نظر بدهند كه در چه حالتي اوج قدرت و صلابت شما بهتر ديده مي شود. اما بعنوان مثال دريكي ازتصاويرتان عكس يارومه را بالا گذاشته ايد و خودتا به الت ذن نشسته ايد و از بالاي عكس يارومه نور فشاني مي شود. اين حالت را حقيرخيلي پسنديدم.و پيشنهاد بعدي بنده ناچيز اين است كه با توجه به عشق شما به يارومه اگر يك تصوير از يارومه هم در صفحه اصلي باشد بد نيست. مثلا يك عكس از شما در سمت راست و تصوير يارومه در سمت ديگر، يا تركيبي از هر دو اميدوارم خاطر حضرتتان را آزرده نساخته باشم.
پرسشي هم دارم و يقين دارم كه شما از اين سؤال من شايد ناراحت شويد، اگر اينگونه بود پس كل كامنت را حذف كنيد.
سؤال بنده اين است كه مدتهاي زيادي است مي خواهم در رابطه با جناب آقاي بابك توسلي با حضرتعالي صحبت كنم اما هر بار تصور مي كنم شايد بخاطر علاقه شما به ايشان طرح اين موضوع درست نباشد. استاد گرامي چرا جناب اقاي توسلي دقيقا در نقطه مقابل شما قرار گرفته است؟
ايشان كه شاگرد شما بودند چرا با دشمنان شما دست درگردن عكس مي اندازند. با مصطفي دهقانيان با حيدر بهرامي نژاد و با خيلي هاي ديگر، همچنين ايشان در كتابشان از مصطفي دهقانيان بعنوان استادي عزيز نام مي برد.و برخلاف توصيه هاي شما نردباني از خط روي سينه نصب كرده است.
شما را بخدا يك موقع از بنده دلگير نشويد اما من تعجب مي كنم كه ايشان درست درنقطه مقابل شما قرار گرفته است. اگر بنده اشتباه مي كنم قبل از اينكه اين كامنت را در ديد همراهان قرار دهيد آن را حذف كنيد و هر سرزنشي خواستيد مستقيم به ايميل حقير بفرستيد با جان و دل پذيرا هستم.
گوش به فرمان شما.آريا. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9205

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود بر همراه آناتوآ
شعاري كه براي خود انتخاب كرده ايد را خيلي پسنديدم .
ايكاش روزي بيايد كه آزاد انديشي در جهان نهادينه شود و كسي تحت فشار قدرتمندان مجبور به قبول انديشه اي قرار نگيرد. به اميد آن روز
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9206

• Assar
  • Administrator
با درود،

چرا در لقمه نانی است،

هر چه انسان بالاتر میرود افتادن و شکست استخوانش سخت تر خواهد بود، اینجانب چنین میبینم که، شخص را برای اعدام میبرند و به وی قبل از اعدام حق انتخاب میدهند طناب دار و یا درب بسته، ان شخص طناب دار را برمیگزیند، و اعدام میشود، دستیار مامور اعدام از وی میپرسد که چرا چنین گفتی پشت ان درب چیزی نبود جز آزادی، مامور اعدام اینچنین جواب میدهد که ما از ناشناخته ها میترسم، و برای همین آنچه را انتخاب میکنیم که راحت تر است.

بابک های نوعی راه آسانتر را برگزیدند و ناشناخته ها هراسان نشان کرد.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 10 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9207

با درود ،
دوست ارجمندم جناب آریا هیچ نکته ای از نوشته شما برای من آزرده کننده نیست و از اینکه چنین خالصانه دوستدار و حامی بنده هستید سپاسگزارم ، لطف و محبت شما پاینده باشد .
در مورد عکسها به روی چشم فکری برایشان می کنم همینطور از تصویر استاد هم استفاده خواهم کرد.
آریای گرامی هر انسانی ظرفیت و گنجایش خود را دارد. متاسفانه آقای بابک توسلی با یکی دو باریکلا و آفرین از طرف ماموران و مسئولان فدراسیون و چندر غازی چنان ظرفیتش پر شد که دیگر راه و چاه را گم کرده از خود بیخود شد ، البته ازدواج دیرهنگام وی هم مزید بر علت شده و کلا هدایت زندگی را بدست همسر خود داده اند و در حقیقت ایشان هستند که برای بابک تعیین و تکلیف می کنند .
بهرحال همانطور که عرض کردم شخصیت هر فرد منحصر به خود اوست و غیر از خود شخص کسی توان دگرگونی آنرا ندارد .
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9208

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود بر بزرگمرد دوران استاد جليل زاده گرامي و يارومه دوران
ازانسان شايسته و آزاده اي چون شما كه نور چشم ما هستيد جز اين توقعي نبود. استاد عزيزم با اين مطلب ارادت بنده نسبت به شما صد چندان شد. برايتان سلامتي كامل و شوكت روز افزون خواهانم. يارومه بايد بر خودببالد كه چنين انسان آزاده اي را در طريقت دانايي پرورش داده است.پاينده باشيد.توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, Assar, حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9209

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد عزيزم و مايه ارامش قلب ما عطار دوران
باور كنيد امروز بدجوي دلتنگ شما بودم. استاد گرامي هر بار با مطالب پرمغز و نغزتان جان ما را صفا مي بخشيد.براي حضرتتان از خداوندمتعال سلامتي همراه با شادكامي و شوكت روز افزون آرزومندم و اميد وارم حلقه اتحاد شما با استاد بزرگ جليل زاده روزبروز مستحكم تر گردد. حقير بعنوان يك همراه همواره گوش بفرمان شما عزيزانم. پاينده باشيد. شعري( البته شعر كه چه عرض كنم، سخن دل است) برايتان سروده ام و تقديم ميكنم به بزرگمرد عرصه دانايي و اميدورام به بزرگواري خودتان پذيرا باشيد.
يكي نيكمرد دوران جمشيد عصار
كه ناميده ام من او را عطار دوران
به اخلاق نيك و به علم شناخت
ستودم من او را كه راست
بزرگ مرد دوران حامي مصطفي
خدايش نگه دارد از هر بلا
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, اکبر, anattawa
Time to create page: 0.38 seconds