• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9269

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
عرض کردم آناتوای عزیز که این انرژی همیشه هست این همان فریاد فطرت است که با معرفت زیاد این انرژی را زیاد کرد بنده در مورد رجب علی خیاط مصداقی عنوان کردم خوب ایا تمام انسانها فطرتا این انرژی را ندارند چرا پس سوالم از شما اینه چرا انرژی آنها انها را به مقصودشان نمی رسانه جواب چون در مسیر فطرت انرژی را گم کردند مسیر را گم کردند باید از مسیرش رفت همانطوری که ائمه رفتند آنها انرژی کامل هستند آنها پتانسیل کامل هستند آنها ما را با آن انرژی واقعی میرسانند و اگر قواعد و شرایط این انرژی را رعایت نکنیم به سرمنزل مقصود نمی رسیم بنده خواستم برای آقای پدرام نوع فطری بودنش را با نوع اکتسابی بودنش را مثال بزنم فرمایش شما صحیح است این انرژی در همه آدمها هست ولی مهار کردنش چگونه این ذن هم در همه آدمها هست مهار کردنش چطوره همه می توانند کونگ فو کار شوند اما چگونه باید از مسیرش رفت پس این انرژی ساکن است باید بیدارش کرد به حرکتش در آورد حال یا خدادی است یا اکتسابی و با تلاش است

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9270

• حسین
  • Platinum Boarder
anattawa wrote:
درود بر پدرام گرامی
اگر ما بیایم انرژی های موجود در جهان را به دو دسته تقسیم کنیم
1- انرژی های علی(با تشدید ل ) که انرژی های فیزیکی نیز زیر مجموعه ای این انرژی است
2- انرژی مافق علی که از مصدریت الهی سر چمشمه می گیرد ( هر دو انرژی از مصدریت است)
برای هر کدام از این ها ما گیرنده یا شعور خاص آن را داریم پس از مدتی گیرند انرژی های علی روان و روح را گول می زند و تمام ظرف ما را ( فنجان ) را پر میکند و عملا انتن مافوق علی ما را از کار می اندازد ما با ذن این فنجان کذایی را خالی می کنیم ( از فرکانس های مزاحم ازادش میکنم ) و دوباره با تقویت انتن مافوق علی پرش میکنیم ( دقیق تر از شعور حیوانی به سمت شعور انسانی با ذن حرکت می کنیم )

آقای آناتوای عزیز به عرض شما برسانم تمام کائنات دارای این انرژی هستند چراکه همه این انرژی رابطه اش علی و معلولی است یک آن یک لحظه این انرژی قطع بشه زندگی معنا ندارد کوه درک دارد سنگ درک دارد همه و همه درک دارند اما نسبت به نوع خلقتشان بالاترین درکها را وجود مقدس اهلبیت دارد بله همه از سرچشمه لا یزال الهی فیض میبرند ما داریم درباره این انرژی که از راه دعا یا توسل که پدرام فرمودند بحث میکنیم این انرژی که منجر به نوعی خودشناسی می شود بحث میکنیم که بالاخره این انرژی می تواند مشکل را حل بکند می تواند ما به خود شناسی و خداشناسی برساند که بحث منجر به اینجا شد بله ما با باید با درکمان این پرش را بکنیم بالا ببریم تا به خود شناسی خود برسیم
The following user(s) said Thank You: اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9271

• حسین
  • Platinum Boarder
anattawa wrote:
اریای عزیز رجب علی خیاط را از روی پست حسین اقا گفتم اسم مسما است فرقی نمیکند کی بوده
در مورد باقی صحبت هام نظری نداری چون چیزی ننوشته ی لطفا مستفیض بفرما

بله آقای اناتوا بنده در اسم اشتباه کردم آقای کربلایی کاظم هستند نه شیخ رجب علی خیاط حق با آقای آریا است

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9272

• حسین
  • Platinum Boarder
pedram wrote:
با درود خدمت اساتید
در مورد تحصیلاتم بدان که د برابر اساتید بیسوادپم
در مورد سن هم طفلی بیش نیستم
من به خاطر مشکلات کم خونی ورزش را رها کردم و به قول شما رفتم تو بادی شناخت حقیقت و...
به هیچ ارزویی هم در زندگیم نرسیدم مگر چند مورد خواست که از خدا بابت انها شاکرم
عاشق وطن پرستی هستم اما همراه ندارم.چون مغز افراد کمتر برای خودشان است.

اما در مورد دیدن حیوانات به اصطلاح به ان چشم برزخی میگویند.بسیار وحشتناک است.تو حتی نزدیکترین ادمها رو هم اینطور ببینی.بعضیها ذاتا دارند و دردسر ساز چون به شناخت نرسیده اند نمیتوانند ان نیرو را کنترل کنند.
البته داروهم میدهند.که از فعالیت مغز بکاهد.
پیشگو های قوی هم همین طورند.اینها انرژی دارند‌که امثال ما برای رسیدن به ان باید سالها زحمت بکشیم.
بخاطر همین میگویم که همیشه اینها را از راه فراست بدست نمی اورند و میشود که طرف ذاتا ان را داشته باشد
پس با تعبیر جناب حسین خدا به بعضی ها میدهد بدون خواستشان اما به بعضیها از روی خواست طرف که منجر به تلاش و توسل میشود میدهد.

بینهایت
یعنی بتوانی به همه علوم دسترسی داشته باشی.مثلا اگر خواستی ادبیات بخوانی نگویی خوب باید ریاضیات را از ظرف فکریم خالی کنم تا بتوانم ادبیات بخوانم.
بلکه نظرم این است که اگر واقعا میخواهی ادبیات یادبگیری باید تفکر اینکه ریاضیات همه چیز است و جز به ریاضیات همه درسی مثلا یاوه هست را بریزی دور تا با اغوش باز پزیرای درس ادبیات شوی نه اینکه ریاضیات را فراموش کنی.

نه پدرام جان چشم برزخی از کرامات علماست هر کسی نمی تواند داشته باشد مگر اینکه الهام از طرف خدا بشه که آنهم بخاطر یک عمل صالحی مثلا داشته نمونه اش در تاریخ زیاد است در بین علما هم مرسوم بوده اینکه به شناخت نرسیدند نمی توانند کنترل کنند نیست آنهایی که به این درجه میرسند یا از خداوند توفیق پیدا میکنند دارای مرتب کمالی روحی و معنوی هستند مثل آیا الله بهجت که اشخاص را به صورت حقیقی خودشان میدید اما به آنها نمی گفت چون دارای کتمان سر بود کسانی که در این وادی هستند مهرکردند و دهانش دوختند اگر بخواهند این اسرار را بگویند این مراتب از کمالات از آنها گرفته می شود زیرا خداوند ستار است و دوست ندارد که ستر کسی دریده شود پس هر کس ولی خداست با خداست حافظ اسرار خداست

بدرود
Last Edit: 9 years, 10 months ago by حسین .

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9273

• حسین
  • Platinum Boarder
anattawa wrote:
پدرام عزیز کسی که انسان ها رابه صورت حیوان می بیند احتمالا خودش دوچار مشکل روحی روانی شده اقا

نه آناتوای عزیز این مراتب کمالی در بین علما مرسوم است و بالاتر از این هم هست چشم برزخی - اختیار موت -تکلم با اموات و ..... اینها از کرامات علما است مثلا اقای بهجت در جوانی اختیار موت داشتند یعنی می توانستند اراده کنند که بمیرند در پیری خدا میداند به چه درجاتی رسیده است به نقل از یکی از اساتیدم در همین عمر اخیرشان به درجه ای رسیده بودند که می توانستند پشت سرشان را ببینند که چه کسی پشت سر آنهاست و ....

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9274

• حسین
  • Platinum Boarder
جناب آناتوا عزیز کسب انرژی در کل ادیان هست فقط باید فطرت را بیدار کرد و حقیقت را یافت اما دین اسلام این کسب انرژی را در خود شناسی که از طرق صحیح مانند نماز و روزه و غیره از فروعات دین است به دست آورد در اصول دین من تفکر میکنم در فروع عمل میکنم در اصول درگیری در پذیرفتن حقیقت است که آیا هست یا نیست در فروع پذیرش هست فقط حرکت باید کرد تعالی باید کرد

بله کربلای کاظم هم این آقا فطرتا این انرژی را داشته اما با توفیق الهی فعالتر شده و به کمال خودش رسیده

بدرود
Time to create page: 0.33 seconds