با درود خدمت اساتید
در مورد تحصیلاتم بدان که د برابر اساتید بیسوادپم
در مورد سن هم طفلی بیش نیستم
من به خاطر مشکلات کم خونی ورزش را رها کردم و به قول شما رفتم تو بادی شناخت حقیقت و...
به هیچ ارزویی هم در زندگیم نرسیدم مگر چند مورد خواست که از خدا بابت انها شاکرم
عاشق وطن پرستی هستم اما همراه ندارم.چون مغز افراد کمتر برای خودشان است.
اما در مورد دیدن حیوانات به اصطلاح به ان چشم برزخی میگویند.بسیار وحشتناک است.تو حتی نزدیکترین ادمها رو هم اینطور ببینی.بعضیها ذاتا دارند و دردسر ساز چون به شناخت نرسیده اند نمیتوانند ان نیرو را کنترل کنند.
البته داروهم میدهند.که از فعالیت مغز بکاهد.
پیشگو های قوی هم همین طورند.اینها انرژی دارندکه امثال ما برای رسیدن به ان باید سالها زحمت بکشیم.
بخاطر همین میگویم که همیشه اینها را از راه فراست بدست نمی اورند و میشود که طرف ذاتا ان را داشته باشد
پس با تعبیر جناب حسین خدا به بعضی ها میدهد بدون خواستشان اما به بعضیها از روی خواست طرف که منجر به تلاش و توسل میشود میدهد.
بینهایت
یعنی بتوانی به همه علوم دسترسی داشته باشی.مثلا اگر خواستی ادبیات بخوانی نگویی خوب باید ریاضیات را از ظرف فکریم خالی کنم تا بتوانم ادبیات بخوانم.
بلکه نظرم این است که اگر واقعا میخواهی ادبیات یادبگیری باید تفکر اینکه ریاضیات همه چیز است و جز به ریاضیات همه درسی مثلا یاوه هست را بریزی دور تا با اغوش باز پزیرای درس ادبیات شوی نه اینکه ریاضیات را فراموش کنی.
نه پدرام جان چشم برزخی از کرامات علماست هر کسی نمی تواند داشته باشد مگر اینکه الهام از طرف خدا بشه که آنهم بخاطر یک عمل صالحی مثلا داشته نمونه اش در تاریخ زیاد است در بین علما هم مرسوم بوده اینکه به شناخت نرسیدند نمی توانند کنترل کنند نیست آنهایی که به این درجه میرسند یا از خداوند توفیق پیدا میکنند دارای مرتب کمالی روحی و معنوی هستند مثل آیا الله بهجت که اشخاص را به صورت حقیقی خودشان میدید اما به آنها نمی گفت چون دارای کتمان سر بود کسانی که در این وادی هستند مهرکردند و دهانش دوختند اگر بخواهند این اسرار را بگویند این مراتب از کمالات از آنها گرفته می شود زیرا خداوند ستار است و دوست ندارد که ستر کسی دریده شود پس هر کس ولی خداست با خداست حافظ اسرار خداست