• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9275

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
اقای پدرام بنده هنوز معمای بی رنگ بودن برایم حل نشده جناب آریا هم برایم خوب توضیح ندادند معنای بی رنگ بودن را نمی فهمم آیا انرژی خالص آیا فطرت خدادی

میتوانی به صورت ذن که تمرکز میکنی برایم توضیح بدهی شاید متوجه بشوم

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9276

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
آناتوای عزیز و همراهان گرامی

بحثها را به مذهب نکشایند ما داریم از انرژی که به طور مطلق در ماست بحث میکنیم که این انرژی چگونه می تواند ما به خود شناسی در گونگ فو برساند اگر چه انرژی مذهبی خود زیر مجموعه انرژی کلی است بیاییم بحث کنیم تاثیر این انرژی در روان آدمی به چه صورت است آیا مسیر دارد یا بی رنگ است بنظرم این بهترین گزینه بحث است

بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9277

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود
اندیشه بیرنگ به نظر من تحقیق در مورد مساله ای به صورت علمی و بدون تعصب و اعتقادی است.همان که در مبحث توحید گفتم.
شما
می خواهی خدا را اثبات کنی نمیتوانی بگویی چون تو‌قران گفته پس هست.بلکه از منطق استفاده میکنی.ابزارشما منطق شماست.فطرت درونی و امثال این داستانها جایی در تفکر شما ندارد.ریاضی دانان بیرنگ ترین تفکر را هنگام حل مسله دارند.در حل مساله و نگاه به ان تعصب ندارند.

من خود در مورد یارومه بیرنگ قضاوت کردم .زود قضاوت کردم اما بیرنگ بود چون نگفتم یارومه امکان ندارد اشتباه کند.وقتی اساتید توضیح دادند قانع شدم.
در مورد جانشینی یارومه هم بیرنگ نظرم را دادم.تحت تاثیر استاد جلیلزاده و تواناییهایش قرار نگرفتم.

شما روز اول با بیرنگی نیامدید مثلا گفتی کونگ فو کاران همه رعشه میگیرند .یعنی صحبتی کردی بدون منطق علمی.

کلا بیرنگی به نظرم فکر با استدلال درست و منطقی است.

حا یک سوال دارم اگر اندیشه شما بیرنگ باشد و قادر باشی فقط یک نفر را از مرگ نجات دهی کدام فرد را انتخاب میکنید؟

پدرتان
یک طفل کوجک سه ساله که نمیشناسید
یک فرد مهم مثل یارومه
The following user(s) said Thank You: آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9278

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر دوستان با توجه به اینکه
مسیر بحث عوض شده و بعضی از دوستان من را به رسمیت نمی شناسند
فعلا در بحث شرکت نمی کنم و نظارگر خواهم بود
مردم کسی نپرسید بابا این انرژی علی و مافوق علی چیست از کجا اومده طب کل نگر چیست
یک توا کار باید جستجو گر و دانشجو باشد
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9279

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود براستاد جليل زاده گرامي و پدرام عزيز و بقيه همراهان
همراه عزيز، انديشه بيرنگ را شما خوب فهميدي. اما باز جا دارد كه يك قدم به عقب برداريم.مثلا در باره خداشناسي، انديشه بيرنگ به اين صورت بايد بكار برود كه شخص انديشه نمي كند كه خدا كيست؟ بلكه اولين پرسشي كه از خود مي كند به صورت مجازي اين است: حقيقت وجود من و اين عالم چيست؟ يعني همان من عرف نفسه فقد عرفه ربه. مگر نمي گويند اول بايد خود را بشناسد بعد خدارا .چون من نوعي سؤال مي كنم اقاي فلاني اين من كه مي گويي چيست؟ بعد به سراغ خدا برويم. بيرون زتو نيست هر چه در عالم هست. از خود بطلب هر آنچه خواهي كه تويي.پس قبل ازاين طرح هر پرسشي اشتباه است.
بحث در باره ماهيت انرژي بايد قبل از مصدر آن مطرح بشود.ما اگر ندانيم كه انرژي چيست و آيا اصلا وجود دارد يا خير؟ شايد فقط توهم ما باشد. شايد ب راثر تلقين به نفس باشد. شايد مربوط به موجود ديگر باشد.بحث خدا و به ميان كشيدن ائمه و پيامبران در اين بحث اشتباه است چون نمي توان نظرداد. متاسفانه اين روند اشتباه مرتبا تكرار مي شود. شما تمام مطالبي كه يارومه در مجله دختران پسران گذاشته را بخوانيد، به تمام فايلهاي صوتي گوش دهيد هرگز ، هرگز حتي يك كلمه در باره مذهب پيدا نمي كنيد.اينكه ما يكماه در يك بحث مرتبا تبليغ دين بكنيم اين كه بحث علمي نشد.نمي شود بيايي نظر بدهي، قبلا هم گفتم اگر كسي عامدا و آگاهانه اين كار را مي كند عين نامردي است.چه بگويي وقتي پاي ائمه وسط مي ايد. بحث كربلاي كاظم ساروقي اصلا اينطوري نيست. داستانش را در اينترنت بخوانيد. ما ابتدا بايد در باره خود وعالمي كه دران زندگي مي كنيم بايد اطلاعات كسب بكنيم. آمديم بحث شناخت مكاتب ذن را مطرح كنيم آنگونه شد.تمام اين مباحث براي اين است كه شما تبديل بشويد به سبك رزم آوران. به جاي توآ مي گفتند : جهاد. به جاي كاميسماي مي گفتند قيام. همان تكنيكها را مي زدند اما كاملا اسلامي كرده بودند. البته آن هم به شيوه اي بسيار بچه گانه و مسخره. اما چوون عوام پسندبود به راحتي مجوز گرفتند.پدرام عزيزشما خيلي باهوش هستيد اما فكر كنم يا مقاله يارومه را نخواندي يا به خاطر بحث دعا زود چمبلش كردي. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9280

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود مجدد.
مثلا يك اشتباه دگيردر بحث كه مطلب را به انحراف مي كشد همان شعر معروف است كه مي گويد : از كجا آمده ام آمدنم بهر چه بود، به كجا مي روم آخر ننمايي وطنم. اين شعر اشتباه و سراينده آن انديشه پر رنگ داشته، زيرا از قبل باور دارد كه از جايي آمده است پس به دنبال ان مي گردد و باز باور دارد كه قرار است به جايي برود. در صورتي كه درذن مي گويد:تو نه خلق شدي نه از جايي آمدي و نه قراراست جايي بروي، چون تو اصلا وجود نداري. اينها تمام بازيهاي ذات است كه با خود بازي مي كند.براي همين گفتم فيلم ماتريكس را ببينيد.
گنگ خواب ديده
Time to create page: 0.35 seconds