• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9323

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود مجدد، استاد جليل زاده عزيز آناتواي سبزي كه از اقاي صراف نيا به همراهان رسيده بود هايما با پرش انجام مي شد اما آقاي توسلي هايما را به صورت معمول انجام داده اند. از آنجايي كه ايشان آناتواي سبز را از شما فراگرفته اند كدام استايل صحيحتر است؟متشكرم. توآ
گنگ خواب ديده

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9324

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
آقای عصار
استاد گرامی سلام
الان شما را حاضر در سایت می بینم
این مقوله وحدت وجود که آناتوای عزیز میفرمایند این دیگه چیه مگه ما مباحث وحدت وجود را هم در کونگ فو داریم
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9325

• Assar
  • Administrator
با درود،

فریاد تلاطم میآورد؟
فریاد بیهوده خستگی میآورد اگر هدف نباشد.
خاموشی سکون؟
خاموشی به چه دلیل؟ آنکه میدانند میگوید البته با سنجش جو موجود، پس سکوت بی معناست، آنکه میگوید یارومه بطور مثال سکوت کرده از دیدگاه خود سکوت را سنجش کرده، پس در مثال سنجش سکوت میشود یک دیدگاه شخصی، روند تفکر همچون ضربان قلب میماند، هرچه منظم تر باشد گویا تر است به اصطلاح میگویم آنکه میشنوی فریاد عقل است پس هر فریادی ان فریاد نیست.
ما دنیال کدام هستیم تلاطم یا سکون؟
ما همراهیم، همراه به دنبال شناخت است شناخت نوسان دارد. زمانی که در جستجو هستیم روند ظاهری نمایش سکون است، آنگاه که به آنچه زمان و وقت گذاشته ایم پیوند ملموس تری می یابیم متلاطم میشویم.
فایده ی همدم چیست؟ که به افکار شما آشنایی دارد و شما با افکار وی آشنایی، تبادل نظر راحتر است و نتیجه گیری روشن تر.
ایا هم دم مانعی برای وحدت وجود نیست؟ وحدت به تنهایی چه معنایی دارد؟
وحدت وجود چیست؟

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 10 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9326

• pedram
  • Platinum Boarder
درود بر استاد جلیلزاده
استاد احساس میکنم از من دلخورید.چون من چند سوال از محضرتان کردم در سایت نگذاشتید.
من هدفم جز وطن پرستی و سر و سامان دادن به کونگ فو توا نیست.
همچنین وقتی فهمیدم که احوالتان ناخوش است از صمیم قلب ارزو میکنم بهبود یابید.

من در این سایت کلی چیزها یاد گرفتم.و از این بابت و اینکه به ما بها دادید و کامنتها را گذاشتید سپاسگزارم..اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی یتان شده از صمیم قلب عذر خواهی میکنم و از شما طلب حلالیت میخواهم.

برایتان ارزوی موفقیت در زندگی و اهدافتان میکنم.
بدرورد استاد جلیلزاده

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9327

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
Assar wrote:
با درود،

فریاد تلاطم میآورد؟
فریاد بیهوده خستگی میآورد اگر هدف نباشد.
خاموشی سکون؟
خاموشی به چه دلیل؟ آنکه میدانند میگوید البته با سنجش جو موجود، پس سکوت بی معناست، آنکه میگوید یارومه بطور مثال سکوت کرده از دیدگاه خود سکوت را سنجش کرده، پس در مثال سنجش سکوت میشود یک دیدگاه شخصی، روند تفکر همچون ضربان قلب میماند، هرچه منظم تر باشد گویا تر است به اصطلاح میگویم آنکه میشنوی فریاد عقل است پس هر فریادی ان فریاد نیست.
ما دنیال کدام هستیم تلاطم یا سکون؟
ما همراهیم، همراه به دنبال شناخت است شناخت نوسان دارد. زمانی که در جستجو هستیم روند ظاهری نمایش سکون است، آنگاه که به آنچه زمان و وقت گذاشته ایم پیوند ملموس تری می یابیم متلاطم میشویم.
فایده ی همدم چیست؟ که به افکار شما آشنایی دارد و شما با افکار وی آشنایی، تبادل نظر راحتر است و نتیجه گیری روشن تر.
ایا هم دم مانعی برای وحدت وجود نیست؟ وحدت به تنهایی چه معنایی دارد؟
وحدت وجود چیست؟

استاد عصار گرامی
بنده هم سوال کردم اصلا مباحث وحدت وجود هم در کونگ فو هست و اگر هست آیا از دید حکما و فلاسفه است یا از دید عرفاء
ممنون می شوم توضیحی عنایت فرماید
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9328

با درود و سلام ،
سپاس از مهرتان . امیدوارم با همکاری یکدیگر بیشتر بیاموزیم و آموزش دهیم .
پدرام گرامی به هیچ وجه من از شما ناراحت و دلخور نیستم ، در حقیقت در رابطه با کونگ فو توآ با کسی هم رودربایستی ندارم یعنی اگر مشکلی باشه بلافاصله مطرح میکنم و عکس العمل نشان می دهم.
پدرام جان من هم شما را فردی وطن پرست و انسان دوست می دانم . شما تنها کسی نیستید که تمام پیامهایشان را بعضی وقتها به حضور دیگران نمی رسانیم ، البته دلایل مخصوص خود را دارد . ولی اگر کسی را که عملکردش را در راستای اهداف توآ و کانون نباشد، خوب عذرش را خواهیم خواست.
در اینجا من از تمام شما گرامیان سپاس و قدردانی می کنم که این مکان را همچون خانه خود میدانید و با خلوص نیت افکارتون را به اشتراک می گذارید .
پیروز و سربلند باشید
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , pedram
Time to create page: 0.33 seconds