• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9370

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر استاد عزيز تر از جانم جناب جليل زاده گرامي
با توجه به اينكه طبق فرمايشات حضرتعالي تكنيك مار جزو خطوط شال قهوه اي مي باشد.آيا قرار بود بقيه خطوط قهوه اي هم اينطوري نامگذاري شوند. يعني مثل خطوط شال سبز اسامي يچيده نداتشه باشند. اگر صلاح است پاسخ بفرماييد در غيراينصورت هيچ اصراري نيست. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9371

بابک در آن زمان از شاگردان ارشد من بود، فراموش نکنید من بابک را از بچه گی زیر بال و پر خودم پرورش داده بودم و مورد اعتمادم بود .
ولی متاسفانه ایشان بعداز ازدواج دربست خود را در اختیار همسرش گذاشت و با راهنمایی های همسر خود به فدراسیون و شارلاتانهای موجود در آن گرایش پیدا کرد . ایشان با آن همه دانش فنی خود عبد و عبید امثال دهقانیانها شدند و به سناگویی دزدانی مثل جولایی و منتظری پرداختند . مسلما بعداز آن دیگر جایگاهی نزد من نخواهند داشت .
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9372

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
استاد ایشان که المان هستند چه احتیاجی به این اقایان دارد
همسرایشان ایرانی است ؟ به ایشان نمی اید اینقدر ز.ز باشد
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9373

• آريا
  • Platinum Boarder
با درود براستاد عزيزم جناب عطار گرامي
استاد عزيزم با تشكر از پيشنهاد خوب حضرتعالي. وچقدر خوب مي شد اگر از كتاب يارومه يا سخنان وي از مجله دختران و پسران نمونه هايي انتخات ميشد تاهمراهان مطالعه كنند و برداشتهاي خود را عرضه كنند.ما توآكاريم و بنظر من چه چيزي ازاين بهتر كه با فلسفه توا از زبان بنيانگذار آن آشنا شويم. متاسفانه در اين چند سال من نديده ام كسي در باره اين موضوع اقدامي بكند. حال چه خوب است شما پيشقدم شويد.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9374

آریای عزیز تکنیکهای شال قهوه ای عبارت بودند از آناتاوای سبز ، سای ، ریکیما ، چوب و کارد . بعداز آن دیدن و فراگیری دوره های مختلف بود تا به سرانجام رسیدن مبارزات تپه به تپه یا همان سی و پنج نفره.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , عادل مرتاضی, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9375

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد بزرگ ، از قديم گفته اند : قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهري
شما نيز مانند استاد بزرگ خود يارومه بالاخره بايد چنين زخمهايي را تجربه مي كرديد. تا انسان چيزي را تجربه نكند نمي تواند احساس كسي را كه دچار آن مورد شده تجربه كند. بنده نيز از يكي از شاگردانم كه از برادر برايم عزيزتر بود و نه تنها به او آموزش مي دادم بلكه گاهي در گذران هزينه هاي زندگيش هم به او كمك مي كردم چنان ضربه اي خوردم كه هنوز هم باورم نمي شود.بقول خود شما كه فرموديد ، هيچكس را نمي توان عوض كرد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, anattawa
Time to create page: 0.39 seconds