• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9413

• Assar
  • Administrator
با درود و تشکر حتما مقدمات کتابخانه مجازی را فراهم خواهیم کرد
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9414

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت استاد جلیلزاده.
جناب اریا ایا کتاب اسرار طلسم ذوالقرنین را خوانده اید و یه نظر شما کتاب سودمندیست؟

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9415

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود بر استاد عزيزم جناب عطار گرامي
با زهم از شما بخاطر ارسال كتابها و همچنين ايده تشكيل كتابخانه مجازي تشكر مي كنم.من يكي دو تا از اين كتابها را اصلا نديده بودم و بخت با من يار بود. اگر اطلاع داشته باشيد در ايران ديگر عرضه اين نوع كتابها و كتب هيپنوتيزم و علوم غريبه ممنوع شده و حتي كتاب ذن كاراته يارومه هم ، و اين نوع كتابها را كپي كرده و مي فروشند به قيمتهاي گزاف. من در اين كتاب چرخ زمان كه الان در حال مطالعه آن هستم مطالب نابي ديدم كه مايلم چند بخش از ان را در اختيار همراهان قرار دهم.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9416

• آريا
  • Platinum Boarder
پدرام عزيز با درود
بنده از سنين قبل از دبستان با اين مباحث اشنا بودم بخاطر اجدادم كه همگي درويش بودند. آن كتاب به شدت ناقص است و عمل به دستورات آن هم ممكن است عواقب بدي در پي داشته باشد.موفق باشيد.
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9417

• آريا
  • Platinum Boarder
چند گفتار سودمند
با درود ب راستاد بزرگ جليل زاده گرامي و همچنين استاد عطار بي نظير
وبا درود برهمراهان گرامي
در بحثهاي گذشته كه در باره شناخت حقيقي و مسائلي مانند آن بحث مي كرديم. بنده سؤالي طرح كردم در باره اين كه چرا يارومه كونگ فوتوا را ابداع كردند. اتفاقا جواب اين سؤال و خيلي از پرسشهاي ديگر را در كتاب « چرخ زمان » نوشته كارلوس كاستاندا يافتم. بخصوص در صفحات اغازين تا 30 اين كتاب، دوستان گرامي ما كونگ فوكاريم و بايد از فلسفه سبك خود به اندازه تكنيكهاي ان هم مطلع باشيم.بنابراين مطالعه كتاب ذن كاراته خود يارومه و بعد كتابهايي مثل كتابهاي كاستاندا را به شما توصيه مي كنم. حال من در اينجا چند گفتار از اين كتاب را نقل مي كنم تا ببينيد چقدر سودمند است.
قدرت برمبناي نوع دانشي است كه شخص دارد.فايده دانستن چيزهاي بيهوده چيست؟آنها ما را براي رويارويي اجتناب ناپذيربا ناشناخته ها آماده نخواهند كرد.
هيچ چيزي در اين دنيا مفت و مجاني نيست .آنچه بايد آموخته شود، بايد به طريقي سخت آموخته شود.

اين گفتار را مقايسه كنيد با اين شعار توآ كه :
زندگي خون سرخ مي خواهد
فخر و اقبال رايگاني نيست

به نظر من دنيايي سخن و راهي به سوي شناخت بي رنگ در اين كلمات نهفته است. بيخود نيست كه مي گويند كلمات هم روح دارند و بر سرنوشت انسان موثرند. كاش يك عده مثل : دهقانيان و سلامي و همين بابك عزيز خودمان اين مطالب را مي خواندند تا بدانند كه براي به دست آوردن چه چيزي اينهمه خودشان را به زحمت مي اندازند.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9418

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد عزيزم جناب جليل زاده گرامي
استاد بزرگ، خدمتي كه شما با اين كار به جوانان اين مرز و بوم مي كنيد با هيچ معياري قابل سنجش نيست و هيچ پاداشي با آن برابري نمي كند.از خالق مهربان براي شما و تمام اعضاي خانواده محترمتان سلامتي دائمي و طول عمر با عزت و خوشبختي روز افزون خواهانم. مراتب احترام حقير را پذيرا باشيد.شب شما بخير.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, اکبر
Time to create page: 0.36 seconds