• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9427

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
با درود براستاد عزيز عطار دوران
در محضر شما ما درس پس مي دهيم.
عناويني كه اعلام كرديد كاملا درست است، علوم غريبه در حال حاضر به شكلهاي ديگر و متفاوت تري از قديم كار مي شود.اما در ايران در اين باره اساتيد واقعي خيلي كم هستند.بالاترين علوم همانگونه كه فرموديد علم « جفر » است كه يارومه از ان بطوركامل مطلع بودند.در باره هيپنوتيزم هم استاد شما شكسته نفسي مي فرماييد. اما چون امر فرموديد چشم، جهت محك آموخته هاي خود عرض مي كنم :
هيپنوتيزم يا هيپنوسيز، علمي است كه يا بوسيله تلقين يا تزريق داروهاي خاص شخص را از نظر ذهني به حالتي وارد مي كنند كه تلقين پذيري به شدت افزايش پيدا مي كند.اين علم بسيار مفيد است اما همانطوركه حضرتعالي فرموديد كاربرد آن در عالم پزشكي بدون داشتن صلاحيتهاي لازم درست نيست و البته در ايران هم جلوي آن گرفته شده است.بنده مدت كوتاهي افتحار شاگردي جناب كابوك ، مرحوم « شعبان طاووسي » را داشتم و مدتي نيزخود حقيرموسسه آموزشي داير كرده بودم در جنوب تهران و مكاني ديگر كه به دستور دولت تعطيل شد. البته يادگيري « خود هيپنوتيزم » هيچ ايرادي ندارد و اگر هر كس به اندازه خود از اين علم ارزشمند باخبر باشد مسلما كمك موثري در درمان بيماريها و فراگيري تكنيكها وخيلي چيزهاي ديگر خواهد بود.پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9428

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد عطار گرامي ، همانطوركه فرموديد ، هيپنوتيزم را بنده هم نديدم جايي بعنوان جزئي از اجزائ كونگ فوتوا اعلام بكنند. اما يارومه با خود هيپنوتيزم كاملا اشنا بودند و در جريان بهبودي پاي خودشان از ان بهره ها بردند. البته حقير همانگونه كه عرض شد در نزد حضرتتان فقط درس پس مي دهم. اگر جايي از مطلب اشتباه است لطفا اصلاح بفرماييد .
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9429

• آريا
  • Platinum Boarder
همراه اكبر اقا.درود بر شما. حقير كاري نكردم. بايد از استاد بزرگ جليل زاده عزيزو استاد عطار گرامي تشكر كنيم كه اين امكان را براي ما فراهم كردند. پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9430

• آريا
  • Platinum Boarder
حسين عزيز درود برشما.
با عرض معذرت، بنده ترجيح مي دهم همينطور ناشناس بمانم. اصل اين است كه بتوانيم در اين راه قدم درست و موثري برداريم.البته مطمئنا زماني لازم خواهد بود كه حقير خود را به استادان عزيزم معرفي كنم.از اساتيد اهوازيا خوزستان كسي را نمي شناسم. بنده بيشتر در تهران و اطراف كرج فعال بودم. البته به دليل مشكلاتي مجبور شدم كلاسداري را رها كنم.الان هم كه به قول استاد آژيرنيا پير شديم. البته ايشان ماشاء الله خيلي سرحالند، اما بنده به چند نوع بيماري مبتلا شده ام.از خداي تعالي آرزوي شفاي تمام بيماران را دارم . آمين.در ضمن تصوير شما را در يافت كردم . پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9432

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت اساتید
جناب اریا این ادعا ادعای بزرگیست که یارومه علم جفر میدانسته.البته دور از باور نیست.
اما یک سوال اینجا مطرح میشود
استاد ایشان کی بوده است؟
اصلا جریان ملارد رفتن ایشان واقعا تیر خوردن و .... بوده است یا مسله مهمتر از اینهاست.

نمیدانم من یا شما نا خواسته بحث را به ای خطرناکی میبریم.

علم جفر شوخی نیست.چون نیاز به فراست دارد و بدون استاد هم خود میدانید چه عواقبی دارد.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 10 months ago #9433

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
تشکر استاد عزیز

استاد برای شما نزد بی بی فاطمه معصومه دعا خواهیم کرد و شفای استاد و حضرتعالی را مسالت خواهیم نمود برای حقیرتان هم دعا بفرماید بنده هم با سن(41) سال عین بیرمردهام 5 دقیقه نمی تونم ورزش کنم دکتر فوق تخصص خون میگه غلظت خون داری آنهم 15 بیا به ده که نرمال باشه برسه اینهم ارثیه غلظت خون ما سرگیجه و افت فشار را همیشه دارم فصد کردم حجامت کردم باز هم تحت مراقبت دکتر دارم حجامت میکنم نمیدونم قضیه چیه بعکس آریا شدم ان از مک خونی میناله من از غلظت استاد جلیل هم مانده با ما چه کنه نمیدونم اینجا بیمارستان الحمدلله همه بیماری دارند بهتر یه آورژانس هم آن بالای سایت بزنند ما هم تحت مراقبت استاد قرار بگیریم هیبونتیزم باشه یا غیر هیبنوتیزم فقط مداوا بشیم بابا فقط داریم حسرت می خوریم که نمی تونیم ورزش کنیم

خدا به داد استاد جلیل زاده برسه با این همراهانش
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, آريا , اکبر, pedram, anattawa
Time to create page: 0.33 seconds