• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

اصول تکنیکهای توآ
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: اصول تکنیکهای توآ

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3944

ممنون از جوابتون اما فکرکنم شرایط اطراف من با شما فرق داره و اگر جای من بودید احساس کمبود میکردید این حسو فقط توی خودم ندیدم تو همدوره ها و همراهان بالا تر از خودم هم دیدم.
ولی چکنیم .می سوزیم می سازیم کم تر از این در یا می خوریم تا همیشه بخوریم.

اون مانع دکتر مهندس هم تیکه کلام سیا ساکتی بود...تو تلوزیون ایران نشون میدن.انیمیشنه.ببخشید شب به وقت ایران خوش

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3945

ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺳﻮﻟﯽ ﻣﻦ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﺎﺳﺨﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻭﯾﺪﯾﻮ ﺍﯼ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﮎ ﺻﺤﺒﺘﻬﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺳﯿﺪ .
ﻓﻌﻼ ﺑﺪﺭﻭﺩ .
The following user(s) said Thank You: Jamshid, pedram, rezatoa, وحيدرسولي

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3946

با سلام و درود خدمت استاد جلیل زاده بزرگ
ابتدا بایستی عذرخواهی کنم بابت اینکه مطلب من به گونه ای درج شد که باعث شد اینگونه تلقی شود که نیت من نسبت به سبک اصیل ایرانی کنگفو توآ نادرست و تهاجمی است
استاد منظورم را به صورتی روشن بیان می کنم. بنده عرض نکردم که سبک کنگفو توآ غیر ایرانی است و صاحب سبک هم استاد میرزایی نمی باشد ، بلکه به عنوان یک رهجوی کنگفو که سالیانی است تلاش می کنم کنگفو و حقیقت آن مهد و پایگاه تفکر من گردد ، قصد دارم نکاتی را به صورت رو شنتر و دقیقتر و عمیق تربدانم ، مشکلی که ندارد؟
اول اینکه آیا تمامی تکنیک ها و تاکتیکهای این سبک رزمی تماما مخصوص این سبک طراحی شده اند و یا اینکه صورت تکاملی و ایده آل تر تکنیکهای سایر سبکهای رزمی اصیل است؟
واینکه بنیانگذار این سبک ، یارومه میرزایی ، تمامی چند ده هزار تکنیکی که در آن وجود دارد را چگونه بر اساس اصول علم دینامیک ضربه و فیزیک پایه ریزی کرده است؟ دیدگاه من به صورت تهاجمی نیست بلکه از جهت تمجید و ستایش است ، چراکه با علم اندک خود در باره اصول علمی ، توانسته ام تا حدود اندکی نسبت به این تطابق پی ببرم و بدین اندیشه ام که می توان کنگفو توآ را از جهت علمی به صورت بسیار گسترده تر و عمیقتری بازشناسی کرد و به جهانیان شناخت ، بنده خود به صورت انفرادی در این کار تلاش می کنم و از شما در خواست دارم که با توجه به اطلاعات اندک بنده نسبت به اساس علمی این سبک اصیل ، بنده را تا حد امکان یاری کنید.
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3948

همراه گرامی آقای رسولی - منظور من از تکنیکهای سامسامئه از آخر به اول با کمی طنز همراه بود . خواستم بگویم همه چیز را می شود از زاویه دیگر هم دید . گاهی عوض کردن زاویه دید به موضوعی کمک بزرگی برای حل مسئله ای است. مثلا بیایید بجای اینکه از سکوت یارومه دلگیر و پریشان شویم از این دید نگاه کنیم که چه گنجی در اختیار ما گذاشته اند و چقدر کار هست برای انجام دادن و از این بابت سپاسگزار باشیم برای آنچه که هست نه ناراحت از آنچه که نیست . البته همانطور که استاد گفتند تکنیکها را از آخر خط برعکس زدن هم می تواند یک تمرین اختیاری باشد. هرچه تمرین کنیم خوب است . کار نیکو کردن از پر کردن است.
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3949

ﺷﻤﺎ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﮐﻠﯿﻪ ﻭﺭﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﺭﺯﻣﯽ ﻧﻈﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﮑﺎﺕ ﺗﺸﺎﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻭ ﺣﺮﮐﺎﺕ ﺩﺳﺖ ﻭ ﭘﺎ ﺑﻤﻨﻈﻮﺭ ﺭﺯﻡ ﺑﮑﺎﺭ ﻣﯽ‌ﺑﺮﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻧﯿﺴﺖ . ﻣﻦ ﺑﺤﺜﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺩﮔﺮ ﺳﺒﮑﻬﺎ ﻭ ﺍﺳﺘﺎﯾﻠﻬﺎ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﻮﺍ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻭ ﺗﺪﺭﯾﺲ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺑﻪ ﻃﺮﺡ ﻭ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﻓﺮﻣﻮﻟﻬﺎﯼ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻭ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮑﯽ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﻭ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺎ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﯾﮏ ﺍﺻﻮﻝ ﮐﻠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻫﺮ ﻋﻤﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﻠﻤﯽ ﻭ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮑﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﯽ‌ﺭﺳﯿﻢ . ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻭﺷﻨﺘﺮ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﺮﺳﺎﻧﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﺮﺽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﺍﺯ ﺍﺻﻮﻟﯽ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻣﺪﺭﺱ ﻭ ﯾﮏ ﻣﻤﺘﻬﻦ ﺍﮔﺮ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻫﻨﺮﺟﻮﯾﺎﻧﻢ ﯾﺎ ﻫﻨﺮﺟﻮﯾﯽ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﺭ ﺣﺮﮐﺎﺗﺶ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﺮﺩ ﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ، ﻣﻌﺘﺮﺽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻘﺒﻮﻟﯿﺖ ﺁﻥ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺭﺍ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﭘﺬﯾﺮﻓﺖ .
ﺣﺎﻝ ﺍﻭﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﮐﺪﺍﻣﻬﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻋﺮﺽ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻢ :
۱- ﻋﮑﺲﺍﻟﻌﻤﻞ ، ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻋﻤﻠﯽ ﺩﺭ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻋﮑﺲﺍﻟﻌﻤﻠﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ .
۲- ﻗﺪﺭﺕ ﮔﯿﺮﯼ ، ﻫﺮ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺸﺎ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﻗﺪﺭﺕ ﺁﻥ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﺎﺷﺪ .
۳- ﺩﻭﺭﺍﻥ ، ﻫﯿﭻ ﺣﺮﮐﺘﯽ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﻭ بدون ﭘﯿﭽﺶ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﻤﯽ‌ﮔﯿﺮﺩ . ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻋﮑﺲﺍﻟﻌﻤﻞ ﻫﻢ ﺻﺪﻕ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ .
۴- ﻋﻤﻮﺩ ﺑﺮ ﺳﻄﺢ ﺯﻣﯿﻦ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻦ ، ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﺮﮐﺰ ﺛﻘﻞ ﺑﺪﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﯿﻦ ﻣﻌﻘﺪ ﻭ ﻧﺎﻑ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﺳﺖ .
ﺍﯾﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻞ ﺍﺻﻮﻝ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺍ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﭘﺬﯾﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺻﻮﻝ ﺗﻮﺍ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺩﯾﻨﺎﻣﯿﮑﯽ ﻭ ﻋﻠﻤﯽ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
Last Edit: 12 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3950

با درود آقای علیرضا / من با اجازه آقای جلیل زاده می خواهم به مطلبی اشاره کنم.

ببینید انسان دو دست و دو پا دارد و نه بیشتر و با توجه به آناتومی بدن حرکات ساده ای که با این دو دست و پا می تواند انجام دهد بسیار است ولی با اینحال محدود. هر حرکت ساده ای که شما با دست و یا پا انجام دهید می توانید از دید علم فیزیک آن را توجیح کنید ، مثلا دست دراز می کنید و چیزی بر می دارید ، یعنی چشم شما می بیند و مغز فاصله را می سنجد، به دست فرمان می دهد و ... منهم همین کار را انجام می دهم . هر دوی ما کاری مشابه انجام داده ایم ولی با اینحال دوحرکت فیزیکی متفاوت داریم فقط نتیجه این دو حرکت یعنی برداشتن جسم یکسان است. تکنیکهای هنر های رزمی حرکات پیچیده ای هستند که از ترکیب همان حرکات ساده بوجود آمده اند. بنابراین منشا آنها یکی است و از این جهت همه هنر های رزمی حرکاتی مشابه دارند. کاری که استاد میرزایی انجا داده اند این نیست که مثلا حتما تکنیکهای یک ورزش رزمی را برداشته و با کمی تغییر آن را به کونگ فو توا تبدیل کرده باشند. آقای میرزایی چیز دیگری را فهمیده اند و متوجه شده اند. نبوغ ایشان در همینجا جلوه می کند که اگرچه برخی از تکنیکهای پایه در توا شبیه به برخی تکنیکها در ورزشهای رزمی دیگر است ولی تکنیکهایی در توا نیز وجود دارد که شما با توجه به شرح بالادر هیچ جای دیگر نمی بینید . ایشان کتاب ریاضیات و فیزیک باز نکرده اند و با آن تکنیک اختراع کنند بلکه با علم به چیز دیگری تکنیکهایی بنیاد گذاشته اند که می توان بر پایه اصول علمی آنها را توجیح کرد. یعنی علم دیگری وجود دارد که به نظر من ما چیزی از آن نمی دانیم و شاید تعداد بسیار کمی در این دنیا باشند که از آن بدانند. مثلا اگر تکنیکهای توآ را در یک ممای تغییر داده و پس و پیش کنید هرگز نتیجه فیزیکی و روانی که باید در آخر داشته باشید نخواهید گرفت و بنا براین در ممای بالاتر به مشکلی بزرگ بر می خورید. در کونگ فو توآ تکنیک ها ، ترکیب ها و عکس العمل سازی ها و خطوط نه فقط با علم دینامیک ضربه و فیزیک بلکه با شیمی ، ریاضیات ، فلسفه ، عرفان، روانشناسی ، و... سر و کار دارند که همه با هم دست بدست می دهند و برای همین هم دانشکده انشا تن و روان پایه گذاشتند که همین کار را انجام دهند یعنی با علمی که برای ما قابل فهم است چیزی را به ما و جهانیان بشناسانند و روشن کنند که خود از طریق دیگر بدست آورده اند. با توجه به مثال بالا ایشان نه تنها به برداشتن جسم اندیشیده اند بلکه به جرات می توان گفت راه بهتری هم برای آن پیدا کرده اند. امیدوارم توانسته باشم اندیشه ام را بیان کنم.
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
Time to create page: 0.35 seconds