با سلام و درود خدمت استاد جلیل زاده بزرگ
ابتدا بایستی عذرخواهی کنم بابت اینکه مطلب من به گونه ای درج شد که باعث شد اینگونه تلقی شود که نیت من نسبت به سبک اصیل ایرانی کنگفو توآ نادرست و تهاجمی است
استاد منظورم را به صورتی روشن بیان می کنم. بنده عرض نکردم که سبک کنگفو توآ غیر ایرانی است و صاحب سبک هم استاد میرزایی نمی باشد ، بلکه به عنوان یک رهجوی کنگفو که سالیانی است تلاش می کنم کنگفو و حقیقت آن مهد و پایگاه تفکر من گردد ، قصد دارم نکاتی را به صورت رو شنتر و دقیقتر و عمیق تربدانم ، مشکلی که ندارد؟
اول اینکه آیا تمامی تکنیک ها و تاکتیکهای این سبک رزمی تماما مخصوص این سبک طراحی شده اند و یا اینکه صورت تکاملی و ایده آل تر تکنیکهای سایر سبکهای رزمی اصیل است؟
واینکه بنیانگذار این سبک ، یارومه میرزایی ، تمامی چند ده هزار تکنیکی که در آن وجود دارد را چگونه بر اساس اصول علم دینامیک ضربه و فیزیک پایه ریزی کرده است؟ دیدگاه من به صورت تهاجمی نیست بلکه از جهت تمجید و ستایش است ، چراکه با علم اندک خود در باره اصول علمی ، توانسته ام تا حدود اندکی نسبت به این تطابق پی ببرم و بدین اندیشه ام که می توان کنگفو توآ را از جهت علمی به صورت بسیار گسترده تر و عمیقتری بازشناسی کرد و به جهانیان شناخت ، بنده خود به صورت انفرادی در این کار تلاش می کنم و از شما در خواست دارم که با توجه به اطلاعات اندک بنده نسبت به اساس علمی این سبک اصیل ، بنده را تا حد امکان یاری کنید.