• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

مایانا ( خط 5 )
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: مایانا ( خط 5 )

باسخ‌به: تكنيكهاي مايانه 12 years, 1 month ago #4713

استاد عزيز كاملا درسته .ممنون
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: مایانا ( خط 5 ) 12 years ago #5063

با عرض سلام و خسته نباشید
استاد عزیز قبل از لانه زنیوری خط 5 تکنیک هورایاد کیتو ،هورایاد کیتو ،هیما کیتو و یته برشی انجام میشود در ضربه هورایاد کیتو با کمی برش بیشتر صورت میگیرد خواهش میکنم بفرمائید که چگونه است ؟
با سپاس
Last Edit: 12 years ago by مهدي روشني. Reason: اصلاحیه

باسخ‌به: مایانا ( خط 5 ) 12 years ago #5064

در قبل از لونه زنبوری که بعداز چهار ضربه هورایاد کیتو، هورایاد کیتو، هیما کیتو و یته برشی دو ضربه یته کیتو و یاد کیتو انجام میشه . این ضربه تویو هورایاد کیتو کجاست ؟ من متوجه نشدم.
The following user(s) said Thank You: mahdi hasanzadeh

باسخ‌به: مایانا ( خط 5 ) 12 years ago #5065

ببخشید استاد گرامی تویو هورایاد کیتو اشتباه نوشتم ! اول نو شتم وقتی ارسال شد بعد فهمیدم اشتباه هست ببخشید....
منظورم همین هورایاد کیتو (هورایاد کیتو،هورایاد کیتو ،هیما کیتو . یته برش ) هست ؟ که با برش بیشتری انجام میشود

باسخ‌به: مایانا ( خط 5 ) 12 years ago #5066

توجه کنید ضربه یته برشی کاملا یک تکنیک متفاوتی با یته کیتو می باشد. همانطور که میدانید یته کیتو با لبه خارجی پاشنه پا انجام می گیرد. در حالیکه یته برشی با پشت پا و یا پشت پاشنه ضربه می زند. اگر با کف پا ضربه زده شود، یته برشی با کف پا خوانده میشود.
نقطه مشترک این دو ضربه فقط انجام تکنیک از پهلو می باشد.
The following user(s) said Thank You: AliReza Nazari, مهدي روشني

باسخ‌به: مایانا ( خط 5 ) 12 years ago #5067

استاد گرامی منظورم یته برشی نبود سه یا 4 ضربه قبل "هورایاد کیتو "
راستش استاد عزیز داشتم خط 5 چند تا از اسا تید دیگه را نگاه میکردم که متوجه شدم که ضربه هورایاد کیتو که اجرا میکنند بصورت چکشی به پائین میکشند فرض کنید که" تویو هورایاد کیتو " ولی فیلم شما را بعد نگاه کردم شما هورایاد کیتو با فرود وچکشی اجرا نمیکنید ( و خودم هم همین طور)ومی خواستم بدونم این هورایاد کیتو به بصورت معمولی انجام میشود یا برش و نفوذ بیشتر و یا به پهلو ضربه میزند یا پای حریف ؟(منظورم فقط در همین قسمت خط 5 می باشد )
با سپاس
Time to create page: 0.29 seconds